Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-02 01:25
  • Competitiewedstrijd: Primera C.06
  • Stadion: Bolcol Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1976
Bolcol Padocks FC
442 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 27.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Gallo rent richting de bal. Pupo onderschept slim de pass. Pupo passt de bal zonder na te denken. Vallejo rent richting de bal. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Padocks FC 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carranza met een snelle inworp. Feliciano speelt de bal door. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejada passt de bal zonder na te denken. Preciado bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaña onderschept slim de pass. Montaña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaña onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantor. Montaña is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anchico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Gallo passt de bal zonder na te denken. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo passt de bal in één keer door. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sotelo geeft de bal voor. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henríquez begaat een overtreding. Henríquez krijgt een gele kaart. Tejada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tejada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pupo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pinto met een harde bal richting middenveld. Rangel kopt de bal weg. Pupo probeert de bal aan de voet te houden. Feliciano is nu in balbezit. Feliciano geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcol 62%, Padocks FC 38%.
Bolcol - Padocks FC 0:1

50e minuut.
Palacios met een sublieme pass. Cantor is nu in balbezit. Cantor met een sublieme pass. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Padocks FC 0:2

68e minuut.
Tejada kopt de bal weg. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano is nu in balbezit. Pupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Vallejo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feliciano. Vallejo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Feliciano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pinto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolcol - Padocks FC 0:3

88e minuut.
Feliciano passt de bal met de wreef. Vallejo is nu in balbezit. Feliciano is nu in balbezit. Vallejo verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolcol 56%, Padocks FC 44%.
Bolcol - Padocks FC 0:3