Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:25
  • Competitiewedstrijd: Primera C.07
  • Stadion: Mechita Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Mechita Juventus L.D
1 Tactiek Bueno ya
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten solid
weak Passen average
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Silvstedt kopt de bal weg. Bobrovnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota is nu in balbezit. Bobrovnický verovert de bal door een tackle van achteren. Bobrovnický haalt uit met een fantastische trap. Chitiva bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Tousignant onderschept slim de pass. Tousignant geeft de bal voor. Lozada heeft problemen om de bal te vangen. Bobrovnický rent richting de bal. Bobrovnický haalt uit met een fantastische trap. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Juventus L.D 0:1

45e minuut.
Villota komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 73%, Juventus L.D 27%.
Mechita - Juventus L.D 0:1

46e minuut.
Silvstedt passt de bal met de wreef. Daar is Tousignant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tousignant probeert naar een medespeler te passen. Kean rent richting de bal. Kean haalt uit met een fantastische trap. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Silvstedt geeft de bal voor. Villota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Livaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Livaja haalt uit met een fantastische trap. Clavijo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tousignant rent richting de bal. Tousignant geeft de bal voor. Livaja rent richting de bal. Livaja haalt uit met een fantastische trap. Chitiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Livaja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mumtazi komt het veld opgelopen. Ciulli komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Villota rent richting de bal. Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kean rent richting de bal. Kean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Majowicz rent richting de bal. Nieves rent richting de bal. Majowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Majowicz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Trosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosiński geeft de bal voor. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Villota onderschept slim de pass. Villota passt de bal met de wreef. Kean is nu in balbezit. Kean schiet op doel. Chitiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mechita - Juventus L.D 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mechita 59%, Juventus L.D 41%.
Mechita - Juventus L.D 0:2