Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Victoria FC Pumitas de la UDIN
Real Victoria FC Tactiek Hermanos Grimm
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 41.7
good Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Bochinsky passt de bal met de wreef. Kuntoš rent richting de bal. Kuntoš geeft de bal voor. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dočkal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ibarra de bal. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negrillo bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bochinsky neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 1:0

22e minuut.
Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdin is nu in balbezit. Topcia begaat een overtreding. Topcia krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kalevich heeft problemen om de bal te vangen. Kuntoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour is nu in balbezit. Defour schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 1:1

31e minuut.
Defour rent richting de bal. Defour passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vives de bal. Kalevich is nu in balbezit. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marwan kopt de bal weg. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal in één keer door. Defour heeft problemen om de bal te vangen. Defour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zurita is nu in balbezit. Zurita passt de bal zonder na te denken. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Negrillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap. Negrillo bokst de bal weg. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vives probeert naar een medespeler te passen. Kuntoš geeft een hoge lob. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Negrillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 56%, Pumitas de la UDIN 44%.
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 2:1

46e minuut.
Kalevich passt de bal in één keer door. Marwan is nu in balbezit. Marwan passt de bal zonder na te denken. Defour is nu in balbezit. Defour haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bourdin met een sublieme pass. Leczkowski is nu in balbezit. Leczkowski geeft een hoge lob. Defour is nu in balbezit. Defour draait met de bal, schiet en ... Schindler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kuntoš geeft een lange en hoge pass. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky met een sublieme pass. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Amara rent richting de bal. Amara passt de bal met de wreef. Vives speelt de bal door. Defour rent richting de bal. Defour schiet op doel. Schindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zurita rent richting de bal. Marwan onderschept slim de pass. Marwan passt de bal met de wreef. Kalevich rent richting de bal. Kalevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita met een sublieme pass. Bochinsky met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Negrillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dočkal geeft een lange en hoge pass. Amara heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bochinsky zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bermúdez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 3:1

80e minuut.
Pawlusiński heeft problemen om de bal te vangen. Vives is nu in balbezit. Vives met een sublieme pass. Defour rent richting de bal. Defour schiet op doel. Schindler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Defour kan de bal niet met de borst controleren. Parra speelt de bal door. Defour probeert de bal met de borst te controleren. Defour haalt uit met een fantastische trap. Schindler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 3:2

86e minuut.
Kuntoš rent richting de bal. Kuntoš geeft een hoge lob. Bourdin probeert naar een medespeler te passen. Defour bereikt de bal nog maar net als eerste. Defour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Dočkal de bal. Bourdin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dočkal. Dočkal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Victoria FC 48%, Pumitas de la UDIN 52%.
Real Victoria FC - Pumitas de la UDIN 3:2