Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Virtualis EFV Angelitos FC.
D1 Tactiek Hacker V.3
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Roszko kan de bal niet met de borst controleren. Dalkiewicz rent richting de bal. Komoróczy verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Matunić met een harde bal richting middenveld. Osorio kopt de bal weg. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:1

14e minuut.
Daar is Daza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roszko rent richting de bal. Roszko passt de bal zonder na te denken. Daar is Dalkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
İlkateş met een snelle inworp. Szkrabik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejski. Rejski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cingel geeft een hoge lob. Osorio rent richting de bal. Osorio passt de bal zonder na te denken. Miosi is nu in balbezit. Miosi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Miosi passt de bal met de wreef. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal in één keer door. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 63%, Angelitos FC. 37%.
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:1

49e minuut.
Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Miosi rent richting de bal. Miosi passt de bal met de wreef. Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz draait met de bal, schiet en ... Matunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:2

61e minuut.
Daar is Szkrabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkrabik probeert naar een medespeler te passen. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz passt de bal in één keer door. İlkateş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszko haalt uit met een fantastische trap. Matunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:3

63e minuut.
Meza rent richting de bal. Szkrabik verovert de bal door een tackle van achteren. Szkrabik passt de bal in één keer door. Dalkiewicz is nu in balbezit. Dalkiewicz schiet op doel. Matunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:4

65e minuut.
Daar is İlkateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İlkateş geeft een hoge lob. Roszko rent richting de bal. Roszko haalt uit met een fantastische trap. Matunić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:5

75e minuut.
Roszko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejski. Roszko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rivera komt het veld opgelopen.

76e minuut.
İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik geeft een lange en hoge pass. Miosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miosi geeft een hoge lob. Roszko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:6

81e minuut.
Osorio speelt de bal door. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Daza rent richting de bal. Roszko verovert de bal door een tackle van achteren. Roszko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rejski passt de bal met de wreef. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza rent richting de bal. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş met de inworp. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik geeft een hoge lob. Roszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Matunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Virtualis EFV 61%, Angelitos FC. 39%.
Virtualis EFV - Angelitos FC. 0:6