Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crema UNFV Deportivo Municipal S.I.
prueba4123 Tactiek nor mal 2.0
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 39
solid Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


25e minuut.
Veneziani speelt de bal door. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal met de wreef. Miyakawa rent richting de bal. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Navarro passt de bal met de wreef. Arias rent richting de bal. Arias passt de bal met de wreef. Daar is Miyakawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyakawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 44%, Deportivo Municipal S.I. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crema UNFV - Deportivo Municipal S.I. 0:0

57e minuut.
Doeltrap. Barrantes trapt de bal weg. Taborski kopt de bal weg. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias passt de bal in één keer door. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa schiet op doel. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Dyjak kopt de bal weg. Štika geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen. Arbulú bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbulú haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Taborski geeft een hoge lob. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft de bal voor. Arbulú heeft problemen om de bal te vangen. Arbulú geeft de bal voor. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bravo is nu in balbezit. Miyakawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyakawa krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro speelt de bal door. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa schiet op doel. Dziwisz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crema UNFV 24%, Deportivo Municipal S.I. 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crema UNFV - Deportivo Municipal S.I. 0:0