Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porky Fc FC MJC
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graña met de inworp. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cervantes met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada onderschept slim de pass. Lozada draait met de bal, schiet en ... Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - FC MJC 0:1

35e minuut.
Rossini rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Lozada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Payet de bal. Payet geeft een hoge lob. Briceño kopt de bal weg. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bello is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera rent richting de bal. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bueno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 51%, FC MJC 49%.
Porky Fc - FC MJC 0:1

51e minuut.
Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno is nu in balbezit. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza schiet op doel. Tenorio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bueno met een sublieme pass. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini passt de bal met de wreef. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bueno geeft de bal voor. Briceño is nu in balbezit. Graña verovert de bal door een tackle van achteren. Graña geeft een hoge lob. Regente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porky Fc - FC MJC 1:1

73e minuut.
Graña met een sublieme pass. Regente bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza onderschept slim de pass. Deza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porky Fc - FC MJC 2:1

74e minuut.
Tenorio trapt de bal weg. Rossini kopt de bal weg. Deza is nu in balbezit. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Quesada passt de bal met de wreef. Abugattás is nu in balbezit. Deza verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porky Fc 41%, FC MJC 59%.
Porky Fc - FC MJC 2:1