Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Cuy CF Bellavista
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Allemant probeert de bal met de borst te controleren. Lira rent richting de bal. Lira rent richting de bal. Allemant is nu in balbezit. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Cuy CF - Bellavista 1:0

9e minuut.
Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivera krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Yaranga is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Quispe passt de bal in één keer door. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Portocarrero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gil met een snelle inworp. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Villarán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Cuy CF 51%, Bellavista 49%.
Real Cuy CF - Bellavista 1:0

55e minuut.
Loayza verovert de bal door een tackle van achteren. Ampuero onderschept slim de pass. Ampuero met een sublieme pass. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ampuero onderschept slim de pass. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe begaat een overtreding. Quispe krijgt een gele kaart. Lira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lira met een snel genomen vrije trap. Portocarrero heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ampuero rent richting de bal. Loayza rent richting de bal. Ampuero begaat een overtreding. Ampuero krijgt een gele kaart. Loayza raakt geblesseerd tijdens het duel. Loayza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Villavicencio de bal. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant draait met de bal, schiet en ... Vivanco bokst de bal weg.

80e minuut.
Lira rent richting de bal. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Portocarrero met een harde bal richting middenveld. Lira is nu in balbezit. Met opzet legt Lira zijn tegenspeler op de grond. Lira krijgt een gele kaart. Lira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lira kan niet meer verder spelen. Arias komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Cuy CF 59%, Bellavista 41%.
Real Cuy CF - Bellavista 1:0