Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaisa FC Sporting Lima FC
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 23.3
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez met een sublieme pass. Ponce de León rent richting de bal. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas is nu in balbezit. del Solar verovert de bal door een tackle van achteren. del Solar draait met de bal, schiet en ... Ciurlizza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Galdós geeft de bal voor. Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrario probeert naar een medespeler te passen. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. del Solar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaisa FC 46%, Sporting Lima FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaisa FC - Sporting Lima FC 0:0

48e minuut.
Meléndez met de inworp. Cominges is nu in balbezit. Cominges geeft de bal voor. Carrario rent richting de bal. Carrario geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rojas rent richting de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia passt de bal in één keer door. del Solar bereikt de bal nog maar net als eerste. del Solar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ponce de León passt de bal met de wreef. Falconí rent richting de bal. Falconí passt de bal met de wreef. Herrera is nu in balbezit. Herrera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Falconí bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconí passt de bal zonder na te denken. Ponce de León is nu in balbezit. Ponce de León draait met de bal, schiet en ... Blas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blas trapt de bal weg van het doel. Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Carrario speelt de bal door. del Solar rent richting de bal. del Solar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaisa FC - Sporting Lima FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaisa FC 42%, Sporting Lima FC 58%.
Zhaisa FC - Sporting Lima FC 1:0