Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Internacional Utorrent Pro
1-4-2-3-1 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Arbulú probeert naar een medespeler te passen. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Maldonado met een sublieme pass. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Conta met een snelle inworp. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kardynał de bal. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kardynał rent richting de bal. Kardynał haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Utorrent Pro 1:0

34e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Serra rent richting de bal. Armas onderschept slim de pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. Saco Vértiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kardynał passt de bal in één keer door. Serra is nu in balbezit. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Conta met de inworp. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Arbulú onderschept slim de pass. Arbulú geeft een hoge lob. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 39%, Utorrent Pro 61%.
Atlético Internacional - Utorrent Pro 1:0

52e minuut.
Conta is nu in balbezit. Conta met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Saco Vértiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bejarano rent richting de bal. Bejarano geeft een hoge lob. Espinosa probeert de bal aan de voet te houden. Kardynał rent richting de bal. Kardynał schiet op doel. Saco Vértiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra onderschept slim de pass. Serra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een hoge lob. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Utorrent Pro 2:0

76e minuut.
Arbulú haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Conta rent richting de bal. Conta schiet op doel. De bal raakt de paal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Internacional - Utorrent Pro 3:0

84e minuut.
Saco Vértiz met een sublieme pass. Melgar kopt de bal weg. Wong is nu in balbezit. Serra onderschept slim de pass. Serra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bisbal geeft de bal voor. Conta kopt de bal weg. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Arbulú passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maldonado de bal. Arbulú rent richting de bal. Arbulú geeft een hoge lob. Serra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Internacional 35%, Utorrent Pro 65%.
Atlético Internacional - Utorrent Pro 3:0