Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 21:23
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Pwf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2901
Pwf Etile FC
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Ogbodudu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu onderschept slim de pass. Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Shuaibu is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pwf - Etile FC 0:1

6e minuut.
Ikedia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fatusi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Semitoje rent richting de bal. Fatusi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agoye. Fatusi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fatusi kan niet meer verder spelen. Ogunbiyi komt het veld opgelopen. Babayaro met een snel genomen vrije trap. Daar is Nwoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu draait met de bal, schiet en ... Osondu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pwf - Etile FC 0:2

35e minuut.
Babayaro probeert naar een medespeler te passen. Ogbodudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodudu probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu is nu in balbezit. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Osondu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Semitoje de bal. Babayaro met een sublieme pass. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Okonkwo verovert de bal door een tackle van achteren. Okonkwo met een sublieme pass. Agoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi is nu in balbezit. Ogunbiyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pwf 58%, Etile FC 42%.
Pwf - Etile FC 0:2

64e minuut.
Klungelig pakt Agoye de bal. Ogunbiyi is nu in balbezit. Agoye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agoye krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Nwoke met een snelle inworp. Dombraye is nu in balbezit. Dombraye speelt de bal door. Semitoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Semitoje haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Agoye geeft een hoge lob. Okeke kopt de bal weg. Semitoje heeft problemen om de bal te vangen. Teberen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen draait met de bal, schiet en ... Osim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ogunbiyi is nu in balbezit. Agoye rent richting de bal. Ogunbiyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ogunbiyi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Temile schiet op doel. Semitoje probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mohammed is nu in balbezit. Mohammed geeft de bal voor. Dombraye geeft de bal voor. Osim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pwf 51%, Etile FC 49%.
Pwf - Etile FC 0:2