Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 21:23
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: LION DEN
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28744
OK soccer Stevies FC
442 alias Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 22.6
formidable Schieten poor
excellent Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poklepović is nu in balbezit. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Idahor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 1:0

5e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa met een sublieme pass. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 2:0

7e minuut.
Okoduwa kopt de bal weg. Baruwa heeft problemen om de bal te vangen. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 3:0

15e minuut.
Ndah kopt de bal weg. Okoduwa is nu in balbezit. Ndah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ndah krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Salmenmaa probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa is nu in balbezit. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 4:0

20e minuut.
Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa passt de bal in één keer door. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Salmenmaa onderschept slim de pass. Salmenmaa geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. Poklepović rent richting de bal. Poklepović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Uche bereikt de bal nog maar net als eerste. Uche passt de bal in één keer door. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uche de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Enakarhire met een sublieme pass. Poklepović is nu in balbezit. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Idahor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 5:0

27e minuut.
de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Daar is Poklepović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poklepović passt de bal met de wreef. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Salmenmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Theux de Meylandt geeft een lange en hoge pass. Poklepović springt en kopt de bal. Idahor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 6:0

33e minuut.
Amokachi is nu in balbezit. Amokachi passt de bal zonder na te denken. Okoduwa probeert naar een medespeler te passen. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović draait met de bal, schiet en ... Idahor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Salmenmaa is nu in balbezit. Salmenmaa passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Idahor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 7:0

36e minuut.
Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović verovert de bal door een tackle van achteren. Poklepović passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Igweonu speelt de bal door. Ademola is nu in balbezit. Salmenmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola verovert de bal door een tackle van achteren. Ademola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Salmenmaa onderschept slim de pass. Salmenmaa geeft een hoge lob. Poklepović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Aminu trapt de bal weg van het doel. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Daar is Uche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 31%, Stevies FC 69%.
OK soccer - Stevies FC 7:0

48e minuut.
Baruwa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muntean neemt de hoekschop. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 8:0

48e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Oghene passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aminu de bal. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Salmenmaa kopt de bal weg. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. Muntean is nu in balbezit. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Salmenmaa is nu in balbezit. Salmenmaa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Aminu geeft de bal voor. Uche heeft problemen om de bal te vangen. Poklepović is nu in balbezit. Poklepović schiet op doel. Idahor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 9:0

57e minuut.
Salmenmaa geeft de bal voor. Klungelig pakt Uche de bal. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović rent richting de bal. Okoduwa is nu in balbezit. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Idahor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 10:0

63e minuut.
Babalade geeft een hoge lob. Klungelig pakt Uche de bal. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Idahor trapt de bal weg. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ndah geeft een hoge lob. Muntean rent richting de bal. Muntean speelt de bal door. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik speelt de bal door. Muntean probeert naar een medespeler te passen. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel. Idahor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Baruwa de bal. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Idahor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Poklepović passt de bal met de wreef. Okoduwa rent richting de bal. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 11:0

74e minuut.
Babalade is nu in balbezit. Oghene rent richting de bal. Babalade onderschept slim de pass. Babalade geeft een lange en hoge pass. Okoduwa is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa passt de bal zonder na te denken. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - Stevies FC 12:0

88e minuut.
Salmenmaa probeert naar een medespeler te passen. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt passt de bal zonder na te denken. Poklepović rent richting de bal. Poklepović schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa passt de bal zonder na te denken. Poklepović rent richting de bal. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Idahor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 26%, Stevies FC 74%.
OK soccer - Stevies FC 12:0