Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparrow Fc Haybee FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Egbo speelt de bal door. Okonkwo rent richting de bal. Okonkwo passt de bal in één keer door. Okoh is nu in balbezit. Okoh haalt uit met een fantastische trap. Yobo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Godwin geeft de bal voor. Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi geeft een hoge lob. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Datoru de bal. Okoh is nu in balbezit. Klungelig pakt Keshi de bal. Okoh rent richting de bal. Okoh passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida onderschept slim de pass. Babangida schiet op doel. Okpara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Haybee FC 1:0

29e minuut.
Okoh speelt de bal door. Omokoh rent richting de bal. Ogbodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogbodo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Omokoh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odemwingie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okoh kopt de bal weg. Adeshina probeert de bal met de borst te controleren. Adeshina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparrow Fc - Haybee FC 1:1

40e minuut.
Datoru geeft een hoge lob. Inworp. Omokoh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keshi is nu in balbezit. Keshi geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 68%, Haybee FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparrow Fc - Haybee FC 1:1

58e minuut.
Godwin rent richting de bal. Godwin geeft een lange en hoge pass. Keshi rent richting de bal. Okoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Aiyenugba geeft de bal voor. Inworp. Ogbodo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh draait met de bal, schiet en ... Okpara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Okpara trapt de bal weg. Akabuogu kopt de bal weg. Anyamkegh is nu in balbezit. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Okpara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Haybee FC 2:1

71e minuut.
Okonkwo passt de bal in één keer door. Egbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babangida krijgt een gele kaart. Egbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ugochukwu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shakpoke heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Omokoh neemt de hoekschop. Okoh springt en kopt de bal. Yobo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sparrow Fc - Haybee FC 2:2

76e minuut.
Daar is Keshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keshi geeft een lange en hoge pass. Adeshina is nu in balbezit. Okoh rent richting de bal. Okoh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Haybee FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 56%, Haybee FC 44%.
Sparrow Fc - Haybee FC 2:3