Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogun Rays Super strikers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Elejiko rent richting de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko schiet op doel. Udenkwor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Temile met een snelle inworp. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. Elejiko maakt een snoekduik en kopt de bal. Udenkwor bokst de bal weg.

26e minuut.
Kaku speelt de bal door. Shaaka is nu in balbezit. Fregene rent richting de bal. Shaaka onderschept slim de pass. Shaaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Omoh geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otegheri met de inworp. Shaaka is nu in balbezit. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ejide probeert naar een medespeler te passen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko draait met de bal, schiet en ... Eguavoen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kelechi rent richting de bal. Kelechi geeft de bal voor. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ogun Rays - Super strikers 0:1

40e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Iyenemi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Babayaro de bal. Elejiko rent richting de bal. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kelechi met de inworp. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike begaat een overtreding. Onwuzuruike krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 63%, Super strikers 37%.
Ogun Rays - Super strikers 0:1

47e minuut.
Omotayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku speelt de bal door. Udenkwor rent richting de bal. Shaaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Omoh rent richting de bal. Ehiorobo is nu in balbezit. Omoh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omoh krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kelechi rent richting de bal. Kelechi geeft een hoge lob. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka onderschept slim de pass. Shaaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogun Rays 51%, Super strikers 49%.
Ogun Rays - Super strikers 0:1