Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kisach F.C. Jungle
352 K Tactiek opA
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.3 gemiddelde waardering 58.1
adequate Schieten outstanding
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Inworp. Vajagić met de inworp. Smolić is nu in balbezit. Smolić geeft een hoge lob. Görbicz krijgt zijn hoofd ertegen. Toso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vajagić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Görbicz springt en kopt de bal. Toso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Jovel passt de bal met de wreef. Kammer rent richting de bal. Niang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kammer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Görbicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Toso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Avalić kopt de bal weg. Smolić geeft de bal voor. Görbicz kopt de bal weg. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vajagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolić rent richting de bal. Smolić geeft een lange en hoge pass. Görbicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:1

15e minuut.
Meireles raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Žirović komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Žirović geeft een hoge lob. Görbicz rent richting de bal. Kammer is nu in balbezit. Kammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:2

21e minuut.
Smolić rent richting de bal. Smolić speelt de bal door. Görbicz rent richting de bal. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Toso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:3

24e minuut.
Odolan is nu in balbezit. Selaković onderschept slim de pass. Selaković geeft een lange en hoge pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ... Toso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zarić verovert de bal door een tackle van achteren. Zarić geeft een lange en hoge pass. Smolić probeert naar een medespeler te passen. Görbicz rent richting de bal. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jovel heeft problemen om de bal te vangen. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:4

27e minuut.
Vajagić passt de bal zonder na te denken. Görbicz rent richting de bal. Görbicz met een sublieme pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Toso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vega met een sublieme pass. Žirović met een sublieme pass. Klungelig pakt Kammer de bal. Kammer schiet op doel. Toso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:5

33e minuut.
Görbicz verovert de bal door een tackle van achteren. Görbicz probeert naar een medespeler te passen. Kammer is nu in balbezit. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:6

36e minuut.
Odolan rent richting de bal. Vajagić onderschept slim de pass. Vajagić met een sublieme pass. Kammer is nu in balbezit. Kammer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 70%, F.C. Jungle 30%.
fc kisach - F.C. Jungle 0:6

46e minuut.
Görbicz passt de bal zonder na te denken. Vajagić met een sublieme pass. Egelja met een sublieme pass. Görbicz rent richting de bal. Görbicz haalt uit met een fantastische trap. Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Vajagić verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić probeert naar een medespeler te passen. Kammer rent richting de bal. Kammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:7

51e minuut.
Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz speelt de bal door. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ... Jovel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Smolić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kammer maakt een snoekduik en kopt de bal. Toso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Smolić probeert naar een medespeler te passen. Kammer rent richting de bal. Kammer speelt de bal door. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz schiet op doel. Toso bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vajagić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz haalt uit met een fantastische trap. Toso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

56e minuut.
Žirović rent richting de bal. Žirović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mamukashvili de bal onder controle te krijgen. Kammer rent richting de bal. Kammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Smolić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jovel de bal. Görbicz rent richting de bal. Görbicz haalt uit met een fantastische trap. Toso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:8

59e minuut.
Žirović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vajagić geeft een lange en hoge pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Görbicz rent richting de bal. Görbicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Niang de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Nalić komt het veld opgelopen. Trường komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vajagić speelt de bal door. Görbicz rent richting de bal. Görbicz passt de bal zonder na te denken. Kammer is nu in balbezit. Kammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:9

75e minuut.
Nalić met de inworp. Žirović geeft de bal voor. Görbicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kammer rent richting de bal. Kammer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Nalić is nu in balbezit. Nalić probeert naar een medespeler te passen. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer haalt uit met een fantastische trap. Toso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:10

78e minuut.
Mamukashvili met een sublieme pass. Odolan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niang de bal. Görbicz onderschept slim de pass. Görbicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Martínez Espín speelt de bal door. Nalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić passt de bal met de wreef. Kammer is nu in balbezit. Kammer draait met de bal, schiet en ... Toso bokst de bal weg.

83e minuut.
Niang verovert de bal door een tackle van achteren. Vajagić rent richting de bal. Vajagić passt de bal zonder na te denken. Görbicz rent richting de bal. Görbicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Žirović probeert naar een medespeler te passen. Nalić is nu in balbezit. Nalić passt de bal in één keer door. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vujević heeft problemen om de bal te vangen. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kammer geeft een lange en hoge pass. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Jovel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kisach - F.C. Jungle 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kisach 65%, F.C. Jungle 35%.
fc kisach - F.C. Jungle 0:11