Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus kraljevi
532-- Tactiek fruska gora 2
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 26.4
average Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


5e minuut.
Rogač onderschept slim de pass. Rogač geeft een lange en hoge pass. Naudin kopt de bal weg. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Obrenović de bal. Obrenović geeft de bal voor. Klungelig pakt Chełmicki de bal. Stoynov is nu in balbezit. Stoynov schiet op doel. Fică bokst de bal weg. Naudin rent richting de bal. Naudin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 1:0

12e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Fică probeert naar een medespeler te passen. Naudin is nu in balbezit. Naudin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciarallo verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović probeert naar een medespeler te passen. Stoynov is nu in balbezit. Stoynov schiet op doel. Fică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 2:0

26e minuut.
Rosadi rent richting de bal. Erbaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calzarossa met een snel genomen vrije trap. Stoynov rent richting de bal. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fică bokst de bal weg.

30e minuut.
Balcewicz geeft een lange en hoge pass. Rogač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač geeft een lange en hoge pass. Stoynov rent richting de bal. Stoynov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoynov rent richting de bal. Stoynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fică probeert naar een medespeler te passen. Obrenović kopt de bal weg. Stoynov rent richting de bal. Stoynov draait met de bal, schiet en ... Fică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 3:0

40e minuut.
Klungelig pakt Stoynov de bal. Chełmicki begaat een overtreding. Stoynov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Phúc met een snel genomen vrije trap. Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 35%, kraljevi 65%.
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 3:0

47e minuut.
Ciarallo geeft een hoge lob. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stoynov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoynov schiet op doel. Fică probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rogač rent richting de bal. Rogač geeft een hoge lob. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Fică probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Obrenović kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosadi de bal. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov schiet op doel. Fică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Calzarossa onderschept slim de pass. Calzarossa passt de bal in één keer door. Chełmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Stoynov is nu in balbezit. Stoynov schiet op doel. Fică bokst de bal weg.

58e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Obrenović geeft een lange en hoge pass. Chełmicki heeft problemen om de bal te vangen. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov schiet op doel. Fică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balcewicz rent richting de bal. Naudin verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 4:0

59e minuut.
Pinter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogač onderschept slim de pass. Rogač passt de bal met de wreef. Naudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Naudin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chełmicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obrenović is nu in balbezit. Obrenović geeft de bal voor. Naudin rent richting de bal. Naudin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rosadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Balcewicz met een sublieme pass. Stoynov rent richting de bal. Stoynov schiet op doel. Fică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Klungelig pakt Obrenović de bal. Obrenović passt de bal in één keer door. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 5:0

71e minuut.
Rosadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbaş verovert de bal door een tackle van achteren. Naudin onderschept slim de pass. Naudin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 6:0

73e minuut.
Naudin probeert de bal met de borst te controleren. Balcewicz is nu in balbezit. Naudin onderschept slim de pass. Naudin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Erbaş rent richting de bal. Erbaş geeft een lange en hoge pass. Naudin rent richting de bal. Naudin draait met de bal, schiet en ... Fică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 7:0

76e minuut.
Stoynov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balcewicz de bal. Stoynov rent richting de bal. Stoynov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 8:0

85e minuut.
Rosadi kopt de bal weg. Obrenović rent richting de bal. Obrenović passt de bal in één keer door. Stoynov is nu in balbezit. Stoynov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Erbaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosadi rent richting de bal. Rosadi haalt uit met een fantastische trap. Balcewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rogač onderschept slim de pass. Rogač met een sublieme pass. Stoynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoynov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 9:0

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fică niet meer kan verder spelen. Pirija komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 31%, kraljevi 69%.
FK Ćelavi Bambus - kraljevi 9:0