Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: ALEXA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8014
ALEXA FK Ćelavi Bambus
zez 1 Tactiek 532--
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten average
formidable Passen solid
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Arizanović probeert naar een medespeler te passen. Vepřek heeft problemen om de bal te vangen. Vepřek geeft een hoge lob. Arigo krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Karađorđević geeft de bal voor. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović met een sublieme pass. Naudin rent richting de bal. Naudin draait met de bal, schiet en ... Mešter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Vydra kopt de bal weg. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr geeft de bal voor. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo schiet op doel. Balašević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 1:0

18e minuut.
Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Runeklev rent richting de bal. Runeklev speelt de bal door. Arigo rent richting de bal. Arigo schiet op doel. Balašević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Knight Jr passt de bal in één keer door. Vepřek rent richting de bal. Vepřek geeft een lange en hoge pass. Arigo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 2:0

26e minuut.
Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić geeft een hoge lob. Stoynov kopt de bal weg. Naudin is nu in balbezit. Naudin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 2:1

29e minuut.
Budimcević is nu in balbezit. Budimcević speelt de bal door. Naudin is nu in balbezit. Naudin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 2:2

30e minuut.
Budimcević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

34e minuut.
Prlainović is nu in balbezit. Vepřek verovert de bal door een tackle van achteren. Vepřek heeft problemen om de bal te vangen. Vepřek geeft een lange en hoge pass. Arigo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Trosiński probeert naar een medespeler te passen. Runeklev heeft problemen om de bal te vangen. Runeklev probeert naar een medespeler te passen. Arigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arigo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Arizanović onderschept slim de pass. Arizanović passt de bal met de wreef. Knight Jr is nu in balbezit. Knight Jr geeft een hoge lob. Arigo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 41%, FK Ćelavi Bambus 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 2:2

64e minuut.
Prlainović geeft de bal voor. Naudin is nu in balbezit. Vydra begaat een overtreding. Vydra krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mešter trapt de bal weg van het doel. Obrenović geeft een hoge lob. Naudin kopt de bal weg. Stoynov rent richting de bal. Stoynov haalt uit met een fantastische trap. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Vydra rent richting de bal. Vydra geeft de bal voor. Kalezić is nu in balbezit. Arigo onderschept slim de pass. Arigo haalt uit met een fantastische trap. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stoynov is nu in balbezit. Vydra speelt de bal door. Vepřek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vepřek geeft een hoge lob. Arizanović kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEXA 40%, FK Ćelavi Bambus 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEXA - FK Ćelavi Bambus 2:2