Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alpina FK Lukac-Slaninica
Winger Tactiek lezi jedan
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
56 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten good
good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


6e minuut.
Dinga met een sublieme pass. Klungelig pakt Jusufspahić de bal. Jusufspahić geeft de bal voor. Šuput is nu in balbezit. Šuput schiet op doel. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Stević geeft de bal voor. Klungelig pakt Ognjenović de bal. Šuput is nu in balbezit. Šuput draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Buncol kopt de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Apaçık maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - FK Lukac-Slaninica 1:0

29e minuut.
Selimović is nu in balbezit. Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović geeft de bal voor. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Buncol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Egelić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - FK Lukac-Slaninica 2:0

39e minuut.
Sretenović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović rent richting de bal. Narandžić begaat een overtreding. Narandžić krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Jusufspahić speelt de bal door. Dinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višnjić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 61%, FK Lukac-Slaninica 39%.
FC Alpina - FK Lukac-Slaninica 2:0

46e minuut.
Narandžić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ljubojević komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een hoge lob. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Egelić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alpina - FK Lukac-Slaninica 3:0

78e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Buncol is nu in balbezit. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Egelić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alpina 52%, FK Lukac-Slaninica 48%.
FC Alpina - FK Lukac-Slaninica 3:0