Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: III Liga.02
  • Stadion: Mačići Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2995
Mačići Sloga Istočno Sarajevo
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Mladenov onderschept slim de pass. Mladenov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simić de bal. Tanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 1:0

22e minuut.
Simić geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Matanović neemt de hoekschop. Tanasijević probeert de bal met de borst te controleren. Tanasijević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pjanović rent richting de bal. Botić onderschept slim de pass. Botić passt de bal in één keer door. Tanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 2:0

41e minuut.
Kuljović rent richting de bal. Drulić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuljović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuljović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tanasijević is nu in balbezit. Tanasijević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Avalić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 53%, Sloga Istočno Sarajevo 47%.
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 2:0

48e minuut.
Nadoveza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anić komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Drakić maakt een afschuwelijke overtreding. Pavlov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sekulić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topalović rent richting de bal. Anić onderschept slim de pass. Anić schiet op doel. Čvorkov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

87e minuut.
Pjanović passt de bal zonder na te denken. Drulić rent richting de bal. Drulić passt de bal zonder na te denken. Tanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanasijević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mačići 45%, Sloga Istočno Sarajevo 55%.
Mačići - Sloga Istočno Sarajevo 3:0