Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mladost Preševo Krajišnik Vučitrn
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Biševac met de inworp. Milijaš rent richting de bal. Milijaš geeft een lange en hoge pass. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kremenović speelt de bal door. Miladinović rent richting de bal. Miladinović schiet op doel. Igumanović bokst de bal weg.

28e minuut.
Miladinović rent richting de bal. Milijaš is nu in balbezit. Dinkić onderschept slim de pass. Miladinović onderschept slim de pass. Miladinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mladost Preševo - Krajišnik Vučitrn 1:0

31e minuut.
Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremenović passt de bal in één keer door. Batrić is nu in balbezit. Grnčarov onderschept slim de pass. Grnčarov geeft een lange en hoge pass. Igumanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vujić passt de bal met de wreef. Grnčarov is nu in balbezit. Grnčarov met een sublieme pass. Milijaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Milijaš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost Preševo 40%, Krajišnik Vučitrn 60%.
Mladost Preševo - Krajišnik Vučitrn 1:0

50e minuut.
Klimović passt de bal met de wreef. Belović is nu in balbezit. Milijaš met een sublieme pass. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Belović is nu in balbezit. Biševac rent richting de bal. Milijaš probeert naar een medespeler te passen. Miladinović rent richting de bal. Miladinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Igumanović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Milijaš passt de bal met de wreef. Miladinović rent richting de bal. Vujić rent richting de bal. Miladinović verovert de bal door een tackle van achteren. Miladinović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Grnčarov rent richting de bal. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vučenović rent richting de bal. Batrić verovert de bal door een tackle van achteren. Batrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mladost Preševo - Krajišnik Vučitrn 1:1

75e minuut.
Milijaš is nu in balbezit. Dinkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Miladinović onderschept slim de pass. Milijaš rent richting de bal. Milijaš draait met de bal, schiet en ... Igumanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mladost Preševo 31%, Krajišnik Vučitrn 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mladost Preševo - Krajišnik Vučitrn 1:1