Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mapetovci Železničar Ćuprija
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Pavlica rent richting de bal. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić begaat een overtreding. Vojvodić krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Vojvodić probeert naar een medespeler te passen. Žigić is nu in balbezit. Žigić passt de bal zonder na te denken. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov draait met de bal, schiet en ... Masnikosić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kostadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović passt de bal zonder na te denken. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica schiet op doel. Džodić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mapetovci - Železničar Ćuprija 0:1

18e minuut.
Jović rent richting de bal. Zoranović verovert de bal door een tackle van achteren. Zoranović probeert naar een medespeler te passen. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vlajković passt de bal zonder na te denken. Žigić is nu in balbezit. Žigić passt de bal zonder na te denken. Mijatov rent richting de bal. Mijatov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Masnikosić trapt de bal weg van het doel. Vlajković kopt de bal weg. Mijatov heeft problemen om de bal te vangen. Mijatov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Obrenović rent richting de bal. Obrenović speelt de bal door. Mijatov rent richting de bal. Žigić rent richting de bal. Žigić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pavlica is nu in balbezit. Vojvodić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kostadinović met een snel genomen vrije trap. Tabaković kopt de bal weg. Pavlica rent richting de bal. Pavlica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vuletić onderschept slim de pass. Vuletić passt de bal met de wreef. Savković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica onderschept slim de pass. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 47%, Železničar Ćuprija 53%.
Mapetovci - Železničar Ćuprija 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Zoranović de bal. Tabaković rent richting de bal. Tabaković passt de bal zonder na te denken. Janjatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjatović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Jović speelt de bal door. Kostadinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinović passt de bal met de wreef. Pavlica is nu in balbezit. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kostadinović heeft problemen om de bal te vangen. Kostadinović met een sublieme pass. Zoranović is nu in balbezit. Pavlica verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mapetovci 52%, Železničar Ćuprija 48%.
Mapetovci - Železničar Ćuprija 0:1