Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Zvornik Dunav Sremska Mitrovica
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Žilić met een sublieme pass. Kasalica rent richting de bal. Kasalica probeert naar een medespeler te passen. Vukas rent richting de bal. Vukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Glomazić probeert naar een medespeler te passen. Koljević is nu in balbezit. Koljević passt de bal zonder na te denken. Šetka rent richting de bal. Šetka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Inworp. Radošević met de inworp. Žilić speelt de bal door. Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Dunav Sremska Mitrovica 0:1

15e minuut.
Inworp. Koljević met een snelle inworp. Šetka speelt de bal door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević geeft een hoge lob. Paal! Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Zvornik - Dunav Sremska Mitrovica 1:1

22e minuut.
Glomazić rent richting de bal. Glomazić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maslać de bal. Vukas rent richting de bal. Vukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rašić is nu in balbezit. Albijanić onderschept slim de pass. Albijanić met een sublieme pass. Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Volarev speelt de bal door. Šetka speelt de bal door. Kovačević rent richting de bal. Damjanić onderschept slim de pass. Damjanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kalanj is nu in balbezit. Kasalica onderschept slim de pass. Kasalica speelt de bal door. Damjanić is nu in balbezit. Damjanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Zvornik - Dunav Sremska Mitrovica 2:1

44e minuut.
Volarev geeft de bal voor. Klungelig pakt Kovačević de bal. Damjanić rent richting de bal. Damjanić schiet op doel. Bošnjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 41%, Dunav Sremska Mitrovica 59%.
OFK Zvornik - Dunav Sremska Mitrovica 2:1

50e minuut.
Albijanić kopt de bal weg. Volarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić is nu in balbezit. Volarev verovert de bal door een tackle van achteren. Volarev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Žilić met de inworp. Zoranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranović passt de bal in één keer door. Daar is Vukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Zvornik 58%, Dunav Sremska Mitrovica 42%.
OFK Zvornik - Dunav Sremska Mitrovica 2:1