Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Sremska Mitrovica OFK Zvornik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Glomazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas is nu in balbezit. Ćurčija bereikt de bal nog maar net als eerste. Glomazić onderschept slim de pass. Glomazić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vukas passt de bal in één keer door. Dišljenković heeft problemen om de bal te vangen. Dišljenković geeft een lange en hoge pass. Damjanić rent richting de bal. Damjanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vukas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ćurčija. Vukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Žilić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas schiet op doel. De bal raakt de paal. Vesnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Sremska Mitrovica - OFK Zvornik 1:0

27e minuut.
Albijanić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šetka de bal. Šetka probeert naar een medespeler te passen. Damjanić is nu in balbezit. Damjanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Trivalić geeft de bal voor. Inworp. Koljević met een snelle inworp. Šetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šetka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dišljenković geeft een hoge lob. Inworp. Ðelmaš met de inworp. Glomazić rent richting de bal. Glomazić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Kalanj passt de bal met de wreef. Rašić is nu in balbezit. Glomazić verovert de bal door een tackle van achteren. Glomazić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 36%, OFK Zvornik 64%.
Dunav Sremska Mitrovica - OFK Zvornik 1:0

46e minuut.
Albijanić met een snelle inworp. Glomazić rent richting de bal. Glomazić geeft een hoge lob. Ðelmaš geeft een lange en hoge pass. Dišljenković probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Vukas haalt uit met een fantastische trap. Ćurčija geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zoranović met de inworp. Ðelmaš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Žilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žilić passt de bal met de wreef. Daar is Damjanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kovačević de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koljević rent richting de bal. Šetka is nu in balbezit. Jelesijević begaat een overtreding. Jelesijević krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Glomazić kopt de bal weg. Ðelmaš probeert de bal met de borst te controleren. Dišljenković is nu in balbezit. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Sremska Mitrovica 48%, OFK Zvornik 52%.
Dunav Sremska Mitrovica - OFK Zvornik 1:0