Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: III Liga.03
  • Stadion: ledina Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28739
odi dedi Radnički Sokobanja
3 na 3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
51% Spel op eigen helft 49%
29 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Ćurko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Nadeždić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 1:0

9e minuut.
Radoslav met een sublieme pass. Sergiejew is nu in balbezit. Stamatović rent richting de bal. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bjelić geeft de bal voor. Banković heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 2:0

15e minuut.
Bjelić verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelić passt de bal met de wreef. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sergiejew kopt de bal weg. Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav geeft een lange en hoge pass. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergiejew schiet op doel. Nadeždić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blagojević neemt de hoekschop. Stamatović probeert naar een medespeler te passen. Fejkiel is nu in balbezit. Dobrijević onderschept slim de pass. Dobrijević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Banković rent richting de bal. Radoslav onderschept slim de pass. Radoslav passt de bal in één keer door. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bašić probeert naar een medespeler te passen. Šestić kopt de bal weg. Klungelig pakt Stamatović de bal. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Radoslav met een sublieme pass. Klungelig pakt Mefikowicz de bal. Radaljac met een sublieme pass. Bjelić kan de bal niet met de borst controleren. Bjelić onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Radoslav is nu in balbezit. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav rent richting de bal. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 3:0

33e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew speelt de bal door. Radoslav is nu in balbezit. Radoslav schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zakić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Blagojević neemt de hoekschop. Dobrijević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krstajić de bal onder controle te krijgen. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 3:1

36e minuut.
Radoslav passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrijević zal de hoekschop nemen. Blagojević is nu in balbezit. Blagojević draait met de bal, schiet en ... Bašić bokst de bal weg.

39e minuut.
Sergiejew geeft een hoge lob. Daar is Banković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Nadeždić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 55%, Radnički Sokobanja 45%.
odi dedi - Radnički Sokobanja 4:1

48e minuut.
Sergiejew kopt de bal weg. Klungelig pakt Radoslav de bal. Radoslav geeft de bal voor. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 5:1

50e minuut.
Blagojević met een snelle inworp. Radoslav speelt de bal door. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Nadeždić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 6:1

51e minuut.
Klungelig pakt Kovandžić de bal. Kovandžić passt de bal zonder na te denken. Karadžić is nu in balbezit. Radoslav onderschept slim de pass. Radoslav geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sergiejew rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 7:1

56e minuut.
Klungelig pakt Zakić de bal. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav is nu in balbezit. Radoslav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 8:1

57e minuut.
Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić passt de bal in één keer door. Banković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Nadeždić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Šestić is nu in balbezit. Radoslav onderschept slim de pass. Radoslav passt de bal in één keer door. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Radoslav rent richting de bal. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Banković de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radoslav neemt de hoekschop. Sergiejew springt en kopt de bal. Nadeždić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 9:1

67e minuut.
Krstajić rent richting de bal. Bjelić onderschept slim de pass. Bjelić met een sublieme pass. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Nadeždić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radoslav neemt de hoekschop. Nadeždić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sergiejew rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 10:1

70e minuut.
Stamatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav verovert de bal door een tackle van achteren. Radoslav met een sublieme pass. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 11:1

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nadeždić trapt de bal weg. Radoslav kopt de bal weg. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Nadeždić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 12:1

77e minuut.
Radoslav passt de bal in één keer door. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrijević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bašić trapt de bal weg. Radoslav kopt de bal weg. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 13:1

79e minuut.
Krstajić rent richting de bal. Krstajić passt de bal in één keer door. Kovandžić rent richting de bal. Kovandžić draait met de bal, schiet en ... Bašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blagojević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kovandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovandžić haalt uit met een fantastische trap. Bašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odi dedi - Radnički Sokobanja 13:2

89e minuut.
Blagojević rent richting de bal. Radoslav onderschept slim de pass. Radoslav speelt de bal door. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Nadeždić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Nadeždić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odi dedi 46%, Radnički Sokobanja 54%.
odi dedi - Radnički Sokobanja 13:2