Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Vladičin Han odi dedi
Normal Tactiek 3 na 3
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 47.1
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stuparević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stuparević neemt de penalty, wat een uithaal! Bašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:0

5e minuut.
Radoslav probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Repčić rent richting de bal. Sergiejew onderschept slim de pass. Sergiejew schiet op doel. Lero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radoslav zal de hoekschop nemen. Sergiejew maakt een snoekduik en kopt de bal. Lero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:1

12e minuut.
Pokrajac geeft de bal voor. Radoslav is nu in balbezit. Radoslav met een sublieme pass. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Lero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ćirković met de inworp. Radoslav met een sublieme pass. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćirković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðonović. Sergiejew raakt geblesseerd tijdens het duel. Radoslav met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sergiejew de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:2

19e minuut.
Bašić trapt de bal weg van het doel. Radoslav heeft problemen om de bal te vangen. Radoslav speelt de bal door. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Slavković rent richting de bal. Radoslav is nu in balbezit. Radoslav met een sublieme pass. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:3

26e minuut.
Bjelić onderschept slim de pass. Daar is Radoslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radoslav probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Lero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Radoslav onderschept slim de pass. Radoslav probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ðonović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lero niet meer kan verder spelen. Bajanović komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Zorić kopt de bal weg. Inworp. Radoslav zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:4

44e minuut.
Vojnović speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radoslav met de inworp. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Trivić begaat een overtreding. Sergiejew is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Radoslav zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sergiejew krijgt zijn hoofd ertegen. Bajanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 48%, odi dedi 52%.
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:4

51e minuut.
Bjelić verovert de bal door een tackle van achteren. Radoslav is nu in balbezit. Radoslav passt de bal met de wreef. Daar is Sergiejew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sergiejew schiet op doel. Bajanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Todić passt de bal in één keer door. Bjelić rent richting de bal. Bjelić geeft een hoge lob. Zorić rent richting de bal. Zorić geeft een hoge lob. Bašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ðonović rent richting de bal. Radoslav onderschept slim de pass. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Bajanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:5

62e minuut.
Stuparević passt de bal in één keer door. Sergiejew probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal passt de bal met de wreef. Daar is Bašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Todić kan de bal niet met de borst controleren. Radoslav verovert de bal door een tackle van achteren. Radoslav passt de bal zonder na te denken. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew rent richting de bal. Radoslav rent richting de bal. Radoslav schiet op doel. Bajanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Sergiejew rent richting de bal. Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav speelt de bal door. Sergiejew rent richting de bal. Sergiejew draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Radoslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Radoslav geeft een hoge lob. Sergiejew bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:6

80e minuut.
Bjelić is nu in balbezit. Bjelić probeert naar een medespeler te passen. Sergiejew heeft problemen om de bal te vangen. Sergiejew haalt uit met een fantastische trap. Ðonović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sergiejew is nu in balbezit. Radoslav rent richting de bal. Radoslav passt de bal met de wreef. Sergiejew is nu in balbezit. Sergiejew draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:7

85e minuut.
Radoslav met een sublieme pass. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac geeft een hoge lob. Todić bereikt de bal nog maar net als eerste. Todić haalt uit met een fantastische trap. Bašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Todić is nu in balbezit. Bašić probeert naar een medespeler te passen. Trivić kopt de bal weg. Bjelić is nu in balbezit. Bjelić passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 56%, odi dedi 44%.
OFK Vladičin Han - odi dedi 1:7