Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Prizren Dunav Sremska Mitrovica
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kićanović met een sublieme pass. Daar is Milašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milašević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krneta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 1:0

9e minuut.
Žilić probeert naar een medespeler te passen. Popović rent richting de bal. Popović probeert naar een medespeler te passen. Vukas rent richting de bal. Vukas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 1:1

15e minuut.
Radaljac passt de bal in één keer door. Kićanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ðelmaš zijn tegenspeler op de grond. Ðelmaš krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vukas is nu in balbezit. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rajić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Trivalić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučelja met een snelle inworp. Milašević geeft een lange en hoge pass. Krneta springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 2:1

43e minuut.
Kalanj probeert naar een medespeler te passen. Albijanić rent richting de bal. Albijanić geeft de bal voor. Žilić rent richting de bal. Žilić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 65%, Dunav Sremska Mitrovica 35%.
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 2:1

51e minuut.
Kalanj rent richting de bal. Kalanj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vučelja met de inworp. Milašević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalanj met een snelle inworp. Jurišević is nu in balbezit. Albijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Albijanić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nerandžić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragišić probeert naar een medespeler te passen. Krneta is nu in balbezit. Krneta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Albijanić geeft een lange en hoge pass. Žilić speelt de bal door. Vukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukas haalt uit met een fantastische trap. Ivančević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 2:2

83e minuut.
Ðelmaš rent richting de bal. Nerandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nerandžić geeft een hoge lob. Kićanović is nu in balbezit. Kićanović geeft de bal voor. Bošnjak bokst de bal weg. Bošnjak met een sublieme pass. Vukas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popović. Popović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Prizren 58%, Dunav Sremska Mitrovica 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soko Prizren - Dunav Sremska Mitrovica 2:2