Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFK Vladičin Han Partizan Sremski Karlovci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.2
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Jeranče probeert naar een medespeler te passen. Bidžić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marčić. Marčić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Novović onderschept slim de pass. Novović geeft de bal voor. Bidžić heeft problemen om de bal te vangen. Jevrić is nu in balbezit. Jevrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Trivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčić met een sublieme pass. Jevrić rent richting de bal. Jevrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Novović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćirković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuparević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuparević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Marelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marelić geeft een hoge lob. Daar is Ćirković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevrić is nu in balbezit. Jevrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 51%, Partizan Sremski Karlovci 49%.
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 0:1

50e minuut.
Rudonjić passt de bal zonder na te denken. Stuparević rent richting de bal. Stuparević passt de bal in één keer door. Pajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Marčić is nu in balbezit. Marčić passt de bal in één keer door. Jevrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevrić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 0:2

71e minuut.
Ðonović geeft de bal voor. Pajić rent richting de bal. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. Stuparević onderschept slim de pass. Stuparević haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 1:2

74e minuut.
Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović probeert naar een medespeler te passen. Trivić speelt de bal door. Pajić rent richting de bal. Pajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Marčić passt de bal in één keer door. Jeranče bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeranče met een sublieme pass. Jevrić rent richting de bal. Jevrić draait met de bal, schiet en ... Lero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Vladičin Han 53%, Partizan Sremski Karlovci 47%.
OFK Vladičin Han - Partizan Sremski Karlovci 1:3