Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mladost GAT Marinkova Bara
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 18.1
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


24e minuut.
Četnik met een snelle inworp. Batić is nu in balbezit. Batić geeft een hoge lob. Daar is Bašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoranović rent richting de bal. Butuşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zoranović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mladost GAT - Marinkova Bara 0:1

26e minuut.
Kastriota met de inworp. Daar is Kekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barjaktarević begaat een overtreding. Barjaktarević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 43%, Marinkova Bara 57%.
FK Mladost GAT - Marinkova Bara 0:1

46e minuut.
Dobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobor geeft een lange en hoge pass. Bokan kan de bal niet met de borst controleren. Čordarov is nu in balbezit. Čordarov draait met de bal, schiet en ... Zelić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Rajić met een snelle inworp. Čordarov probeert de bal met de borst te controleren. Jovović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čordarov onderschept slim de pass. Čordarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Mladost GAT - Marinkova Bara 1:1

57e minuut.
Dobor is nu in balbezit. Dobor passt de bal zonder na te denken. Čordarov is nu in balbezit. Čordarov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jovović de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tabaković de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kekezović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinter met een snelle inworp. Batić is nu in balbezit. Batić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kekezović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Četnik met een snelle inworp. Batić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Kekezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batić rent richting de bal. Višnjićki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višnjićki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mladost GAT 47%, Marinkova Bara 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Mladost GAT - Marinkova Bara 1:1