Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Majdanpek Crvena Zvezda Rale
Normal Tactiek 433 napad
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 33.2
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Mirković verovert de bal door een tackle van achteren. Mirković geeft een lange en hoge pass. Abilheira kopt de bal weg. Zuidema rent richting de bal. Zuidema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:1

9e minuut.
Daar is Zuidema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija met een sublieme pass. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:2

10e minuut.
Mrnjavčević heeft problemen om de bal te vangen. Matić is nu in balbezit. Vujaklija onderschept slim de pass. Vujaklija schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:3

12e minuut.
Mihalić kopt de bal weg. Višković met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujaklija de bal. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Višković probeert naar een medespeler te passen. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mihalić de bal onder controle te krijgen. Puhalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ćurković rent richting de bal. Ćurković geeft de bal voor. Abilheira kopt de bal weg. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Višković speelt de bal door. Murawa heeft problemen om de bal te vangen. Murawa speelt de bal door. Picos rent richting de bal. Picos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Višković probeert naar een medespeler te passen. Vujaklija rent richting de bal. Picos is nu in balbezit. Picos draait met de bal, schiet en ... Puhalak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 69%, Crvena Zvezda Rale 31%.
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:4

48e minuut.
Puhalak met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murawa met de inworp. Matić kan de bal niet met de borst controleren. Picos geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:5

53e minuut.
Uzarski met de inworp. Abilheira met een sublieme pass. Picos speelt de bal door. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija haalt uit met een fantastische trap. Puhalak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Zuidema de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:6

56e minuut.
Matić passt de bal in één keer door. Pajčin rent richting de bal. Mrnjavčević rent richting de bal. Mrnjavčević haalt uit met een fantastische trap. Kasprzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Višković geeft een lange en hoge pass. Picos rent richting de bal. Picos passt de bal met de wreef. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mirković probeert naar een medespeler te passen. Višković is nu in balbezit. Višković passt de bal zonder na te denken. Vujaklija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujaklija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Damjanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanović geeft de bal voor. Murawa geeft een hoge lob. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:7

76e minuut.
Picos passt de bal in één keer door. Kasalica rent richting de bal. Višković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Višković krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Šubarić passt de bal met de wreef. Abilheira geeft een lange en hoge pass. Simatović rent richting de bal. Zuidema onderschept slim de pass. Zuidema geeft een lange en hoge pass. Puhalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujaklija rent richting de bal. Vujaklija draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić passt de bal met de wreef. Mihalić heeft problemen om de bal te vangen. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Murawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Picos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:8

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simatović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasalica rent richting de bal. Abilheira verovert de bal door een tackle van achteren. Abilheira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:9

88e minuut.
Picos is nu in balbezit. Picos passt de bal in één keer door. Mihalić met een sublieme pass. Vujaklija is nu in balbezit. Vujaklija schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 78%, Crvena Zvezda Rale 22%.
Dunav Majdanpek - Crvena Zvezda Rale 0:9