Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Rale Budućnost Vladičin Han
433 napad Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Višković met een sublieme pass. Murawa is nu in balbezit. Murawa speelt de bal door. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Živanić kopt de bal weg. Ogrodowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Ogrodowczyk passt de bal in één keer door. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Višković verovert de bal door een tackle van achteren. Višković probeert naar een medespeler te passen. Zuidema rent richting de bal. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Murawa verovert de bal door een tackle van achteren. Murawa geeft een lange en hoge pass. Zuidema kopt de bal weg. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 1:0

36e minuut.
Višković passt de bal zonder na te denken. Abilheira is nu in balbezit. Abilheira geeft de bal voor. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 36%, Budućnost Vladičin Han 64%.
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 2:0

49e minuut.
Murawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mather met een sublieme pass. Anđelkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 2:1

54e minuut.
Višković heeft problemen om de bal te vangen. Višković geeft een hoge lob. Tekijaški heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abilheira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekijaški is nu in balbezit. Tekijaški passt de bal met de wreef. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mather geeft een hoge lob. Inworp. Rašković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalajdžić is nu in balbezit. Kalajdžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Zeković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuidema kopt de bal weg. Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk schiet op doel. Vučenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 3:1

71e minuut.
Klungelig pakt Anđelkov de bal. Zeković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 4:1

83e minuut.
Višković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marčić de bal. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubić onderschept slim de pass. Grubić schiet op doel. Niziołek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Rale 40%, Budućnost Vladičin Han 60%.
Crvena Zvezda Rale - Budućnost Vladičin Han 4:1