Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunav Majdanpek Beli Orlovi Kraljevo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Stojšić geeft een hoge lob. Savić kopt de bal weg. Klungelig pakt Damjanović de bal. Sovilj is nu in balbezit. Sovilj draait met de bal, schiet en ... Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Beli Orlovi Kraljevo 0:1

12e minuut.
Sladić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajčin onderschept slim de pass. Mrnjavčević is nu in balbezit. Mrnjavčević schiet op doel. Tapušković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dunav Majdanpek - Beli Orlovi Kraljevo 1:1

31e minuut.
Damjanović geeft een hoge lob. Inworp. Nikodijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sovilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Sovilj draait met de bal, schiet en ... Protić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunav Majdanpek - Beli Orlovi Kraljevo 1:2

32e minuut.
Sovilj is nu in balbezit. Vučićević is nu in balbezit. Radisavljević onderschept slim de pass. Sovilj is nu in balbezit. Sovilj schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 46%, Beli Orlovi Kraljevo 54%.
Dunav Majdanpek - Beli Orlovi Kraljevo 1:2

59e minuut.
Predić is nu in balbezit. Mrnjavčević rent richting de bal. Sladić is nu in balbezit. Mrnjavčević verovert de bal door een tackle van achteren. Mrnjavčević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mrnjavčević met een sublieme pass. Vasković probeert naar een medespeler te passen. Sladić heeft problemen om de bal te vangen. Mrnjavčević is nu in balbezit. Mrnjavčević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Petrašinović is nu in balbezit. Petrašinović passt de bal zonder na te denken. Predić met een sublieme pass. Vučićević is nu in balbezit. Vučićević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Protić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunav Majdanpek 39%, Beli Orlovi Kraljevo 61%.
Dunav Majdanpek - Beli Orlovi Kraljevo 1:2