Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jedinstvo Trebinje FK Baranda
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Žarković rent richting de bal. Blagojević rent richting de bal. Panković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:0

7e minuut.
Eraković met een sublieme pass. Martać bereikt de bal nog maar net als eerste. Martać draait met de bal, schiet en ... Vojnović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:1

12e minuut.
Panković speelt de bal door. Mrđanin is nu in balbezit. Mrđanin passt de bal in één keer door. Martać is nu in balbezit. Martać schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:2

19e minuut.
Čvarkov met de inworp. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković geeft een lange en hoge pass. Božović heeft problemen om de bal te vangen. Božović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biševac trapt de bal weg. Mrđanin kopt de bal weg. Daar is Damjanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Egelja kopt de bal weg. Klungelig pakt Panković de bal. Žarković begaat een overtreding. Panković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eraković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Trebinje 65%, FK Baranda 35%.
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:2

53e minuut.
Božović is nu in balbezit. Hadžić onderschept slim de pass. Cupać schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cupać krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Pintać met een sublieme pass. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković passt de bal met de wreef. Blagojević rent richting de bal. Blagojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Egelja is nu in balbezit. Damjanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egelja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egelja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vojnović rent richting de bal. Martać onderschept slim de pass. Martać draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:3

84e minuut.
Damjanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković verovert de bal door een tackle van achteren. Eraković met een sublieme pass. Martać rent richting de bal. Martać haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zdravković met de inworp. Egelja met een sublieme pass. Martać rent richting de bal. Eraković bereikt de bal nog maar net als eerste. Eraković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jedinstvo Trebinje 62%, FK Baranda 38%.
Jedinstvo Trebinje - FK Baranda 1:3