Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crvena Zvezda Đakovica FK Štrpce
Normal Tactiek +-+-+
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
21 gemiddelde waardering 45.6
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zabelis is nu in balbezit. Zabelis met een sublieme pass. Vutev speelt de bal door. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Piger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mägisoo met de inworp. Zabelis geeft een lange en hoge pass. Ukleja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paspalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev onderschept slim de pass. Vutev probeert naar een medespeler te passen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:1

12e minuut.
Gambaro rent richting de bal. Gambaro passt de bal in één keer door. Puhalak probeert naar een medespeler te passen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:2

15e minuut.
Vutev met de inworp. Lenaerts geeft een lange en hoge pass. Zabelis kopt de bal weg. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Piger rent richting de bal. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Mrđanin kopt de bal weg. Klungelig pakt Vitali de bal. Vitali geeft een hoge lob. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vutev met de inworp. Mägisoo is nu in balbezit. Mägisoo geeft een lange en hoge pass. Ukleja krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bunjevčević is nu in balbezit. Bunjevčević met een sublieme pass. Mrđanin met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lenaerts kopt de bal weg. Surak is nu in balbezit. Surak geeft de bal voor. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mägisoo onderschept slim de pass. Mägisoo met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja schiet op doel. Piger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:3

41e minuut.
Klungelig pakt Mrđanin de bal. Zabelis verovert de bal door een tackle van achteren. Zabelis geeft een hoge lob. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 65%, FK Štrpce 35%.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:3

49e minuut.
Lenaerts onderschept slim de pass. Lenaerts met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Piger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zabelis probeert naar een medespeler te passen. Vutev rent richting de bal. Vutev speelt de bal door. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vujačić trapt de bal weg van het doel. Surak rent richting de bal. Surak passt de bal met de wreef. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft een lange en hoge pass. Velimirović probeert de bal aan de voet te houden. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja schiet op doel. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:4

64e minuut.
Vutev met een sublieme pass. Mägisoo rent richting de bal. Mägisoo speelt de bal door. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Paspalj is nu in balbezit. Paspalj met een sublieme pass. Daar is Velimirović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Puhalak is nu in balbezit. Gambaro verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaro geeft een hoge lob. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vitali geeft een hoge lob. Vučićević kopt de bal weg. Velimirović is nu in balbezit. Ukleja rent richting de bal. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Vujačić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:5

75e minuut.
Lenaerts probeert de bal aan de voet te houden. Buitenspel voor Bunjevčević. Goede buitenspelval van de verdediging. Lenaerts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Radinović rent richting de bal. Mägisoo verovert de bal door een tackle van achteren. Mägisoo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ukleja de bal. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:6

82e minuut.
Čomor passt de bal met de wreef. Velimirović rent richting de bal. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:7

84e minuut.
Vutev met de inworp. Mägisoo is nu in balbezit. Mägisoo geeft een hoge lob. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Vutev met een sublieme pass. Daar is Radinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crvena Zvezda Đakovica 79%, FK Štrpce 21%.
Crvena Zvezda Đakovica - FK Štrpce 0:7