Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Zvornik Jedinstvo Titel
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Jasnić de bal. Georgijev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijev passt de bal zonder na te denken. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Makarić rent richting de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković passt de bal met de wreef. Grbović rent richting de bal. Grbović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vojnarovski rent richting de bal. Lazić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazić speelt de bal door. Nastić rent richting de bal. Nastić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kušljić passt de bal met de wreef. Zekić rent richting de bal. Zekić passt de bal zonder na te denken. Grbović is nu in balbezit. Grbović draait met de bal, schiet en ... Simatović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Zvornik - Jedinstvo Titel 0:1

43e minuut.
Jasnić met een sublieme pass. Zekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekić verovert de bal door een tackle van achteren. Zekić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Zvornik 64%, Jedinstvo Titel 36%.
Soko Zvornik - Jedinstvo Titel 0:1

46e minuut.
Nastić onderschept slim de pass. Nastić passt de bal zonder na te denken. Vojnarovski rent richting de bal. Stanojlović onderschept slim de pass. Stanojlović geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nastić is nu in balbezit. Nastić schiet op doel. Mandić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soko Zvornik - Jedinstvo Titel 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cicvarić met de inworp. Klungelig pakt Higl de bal. Zekić rent richting de bal. Zekić geeft een hoge lob. Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Binić controleert de bal met de borst. Brstina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brstina passt de bal zonder na te denken. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastić draait met de bal, schiet en ... Mandić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jasnić heeft problemen om de bal te vangen. Nastić rent richting de bal. Nastić haalt uit met een fantastische trap. Mandić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jasnić speelt de bal door. Zekić probeert naar een medespeler te passen. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović schiet op doel. Klungelig pakt Bugarski de bal. Simatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Binić bereikt de bal nog maar net als eerste. Binić speelt de bal door. Daar is Bugarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Zvornik 57%, Jedinstvo Titel 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soko Zvornik - Jedinstvo Titel 1:1