Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soko Bileća FK Štrpce
Normal Tactiek +-+-+
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten excellent
average Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Falcomatà speelt de bal door. Surak bereikt de bal nog maar net als eerste. Surak probeert naar een medespeler te passen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Falcomatà speelt de bal door. Surak bereikt de bal nog maar net als eerste. Surak passt de bal zonder na te denken. Ukleja heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:1

9e minuut.
Falcomatà verovert de bal door een tackle van achteren. Falcomatà passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ukleja de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:2

10e minuut.
Erceg rent richting de bal. Vutev rent richting de bal. Vutev passt de bal in één keer door. Sinibaldi rent richting de bal. Sinibaldi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sinibaldi kopt de bal weg. Vutev rent richting de bal. Vutev passt de bal zonder na te denken. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja schiet op doel. Klungelig pakt Višekruna de bal. Vutev is nu in balbezit. Vutev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Falcomatà de bal. Falcomatà probeert naar een medespeler te passen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja schiet op doel. Blanuša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:3

25e minuut.
Njegić onderschept slim de pass. Njegić probeert naar een medespeler te passen. Erceg bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcomatà onderschept slim de pass. Falcomatà draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vitali met een sublieme pass. Surak is nu in balbezit. Surak met een sublieme pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Gambaro verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaro speelt de bal door. Jaćimović is nu in balbezit. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:4

36e minuut.
Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts geeft de bal voor. Egić is nu in balbezit. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:5

38e minuut.
Ignjatov probeert naar een medespeler te passen. Buha heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Šešlija rent richting de bal. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev met een sublieme pass. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:6

42e minuut.
Erceg rent richting de bal. Erceg passt de bal zonder na te denken. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sinibaldi rent richting de bal. Sinibaldi passt de bal zonder na te denken. Šešlija rent richting de bal. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Blanuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev passt de bal in één keer door. Falcomatà probeert naar een medespeler te passen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Bileća 81%, FK Štrpce 19%.
Soko Bileća - FK Štrpce 0:7

46e minuut.
Sinibaldi geeft een hoge lob. Njegić kan de bal niet met de borst controleren. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Blanuša maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:8

50e minuut.
Vutev verovert de bal door een tackle van achteren. Vutev speelt de bal door. Sinibaldi geeft een lange en hoge pass. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:9

51e minuut.
Jaćimović geeft de bal voor. Inworp. Surak met de inworp. Falcomatà is nu in balbezit. Falcomatà geeft de bal voor. Blanuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:10

56e minuut.
Erceg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev onderschept slim de pass. Vutev passt de bal zonder na te denken. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gambaro speelt de bal door. Breda geeft de bal voor. Klungelig pakt Njegić de bal. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sinibaldi met een snelle inworp. Falcomatà geeft de bal voor. Surak kopt de bal weg. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel. Blanuša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Vitali rent richting de bal. Vitali geeft een hoge lob. Višekruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Šešlija rent richting de bal. Surak verovert de bal door een tackle van achteren. Surak speelt de bal door. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Blanuša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Vutev speelt de bal door. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Blanuša verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jaćimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vutev met de inworp. Sinibaldi probeert de bal met de borst te controleren. Sinibaldi geeft de bal voor. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja schiet op doel. Blanuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Falcomatà is nu in balbezit. Falcomatà geeft de bal voor. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Blanuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Egić rent richting de bal. Surak verovert de bal door een tackle van achteren. Surak met een sublieme pass. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Falcomatà is nu in balbezit. Falcomatà geeft de bal voor. Jaćimović heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:11

85e minuut.
Falcomatà passt de bal met de wreef. Vutev rent richting de bal. Vutev passt de bal zonder na te denken. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:12

89e minuut.
Vutev heeft problemen om de bal te vangen. Vutev geeft een hoge lob. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Blanuša probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:13

90e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jaćimović ... Strafschop! Ukleja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaćimović speelt de bal door. Ukleja neemt de penalty, wat een uithaal! Blanuša werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soko Bileća - FK Štrpce 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soko Bileća 81%, FK Štrpce 19%.
Soko Bileća - FK Štrpce 0:14