Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slavoljub Fc Partizan Beograd
343 nova Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 18.9
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Crkvenjakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rašić komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Biton bereikt de bal nog maar net als eerste. Srećković is nu in balbezit. Biton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biton krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Borycki passt de bal zonder na te denken. Daar is Anzola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojaković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojaković krijgt een gele kaart. Anzola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anzola wilt de vrije trap nemen. Tintor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Biton met een sublieme pass. Živkov rent richting de bal. Biton is nu in balbezit. Biton haalt uit met een fantastische trap. Tintor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 1:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McCaul met de inworp. Štimac is nu in balbezit. Biton verovert de bal door een tackle van achteren. Biton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 2:0

31e minuut.
McCaul rent richting de bal. McCaul geeft een hoge lob. Borycki probeert naar een medespeler te passen. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kotlarski geeft de bal voor. Inworp. Balatov met de inworp. Vukelja is nu in balbezit. Vukelja geeft de bal voor. Brazzini bokst de bal weg.

36e minuut.
Borycki verovert de bal door een tackle van achteren. Borycki passt de bal met de wreef. Živkov is nu in balbezit. Živkov haalt uit met een fantastische trap. Tintor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 3:0

37e minuut.
Štimac rent richting de bal. Biton onderschept slim de pass. Biton passt de bal zonder na te denken. Živkov is nu in balbezit. Živkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 46%, Fc Partizan Beograd 54%.
slavoljub - Fc Partizan Beograd 4:0

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, McCaul zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Borycki de bal. Živkov rent richting de bal. Živkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 5:0

59e minuut.
Borycki is nu in balbezit. Campodónico bereikt de bal nog maar net als eerste. Campodónico met een sublieme pass. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Živkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Campodónico de bal. Campodónico met een sublieme pass. Živkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Živkov controleert de bal met de borst. Tintor met een sublieme pass. Campodónico kopt de bal weg. Biton heeft problemen om de bal te vangen. Biton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
slavoljub - Fc Partizan Beograd 6:0

90e minuut.
Kotlarski geeft een hoge lob. Inworp. Balatov met een snelle inworp. Vukelja rent richting de bal. Vukelja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slavoljub 32%, Fc Partizan Beograd 68%.
slavoljub - Fc Partizan Beograd 6:0