Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partizan Kosjerić Partizan Surdulica
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Čurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čurović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tadić de bal. Divac rent richting de bal. Divac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 1:0

19e minuut.
Daar is Divac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divac geeft een lange en hoge pass. Kladar rent richting de bal. Kladar schiet op doel. Ljubisavljević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 2:0

24e minuut.
Milinković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vojvoda rent richting de bal. Vojvoda passt de bal met de wreef. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balabanović rent richting de bal. Dubljević is nu in balbezit. Balabanović onderschept slim de pass. Balabanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Žeravica geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ožegović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crnjanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnjanski geeft een lange en hoge pass. Ljubisavljević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kladar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kladar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 3:0

36e minuut.
Divac onderschept slim de pass. Divac met een sublieme pass. Kladar rent richting de bal. Kladar schiet op doel. Ljubisavljević probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Kosjerić 56%, Partizan Surdulica 44%.
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 3:0

57e minuut.
Divljak met een sublieme pass. Tadić is nu in balbezit. Ignjatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadić rent richting de bal. Tadić schiet op doel. Krumpirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Žeravica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crnjanski met een snelle inworp. Divac is nu in balbezit. Divac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ignjatov passt de bal met de wreef. Ševo rent richting de bal. Ševo met een sublieme pass. Kladar rent richting de bal. Kladar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vukčević is nu in balbezit. Vukčević geeft een hoge lob. Crnjanski kopt de bal weg. Tadić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 3:1

86e minuut.
Divac met een sublieme pass. Daar is Kladar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kladar passt de bal in één keer door. Balabanović is nu in balbezit. Balabanović geeft een hoge lob. Krumpirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partizan Kosjerić 55%, Partizan Surdulica 45%.
Partizan Kosjerić - Partizan Surdulica 3:1