Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:19
  • Competitiewedstrijd: III Liga.09
  • Stadion: Vukovi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2819
Vukovi Partizan Surdulica
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Drašković trapt de bal weg. Pantović geeft een hoge lob. Nenadić rent richting de bal. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov draait met de bal, schiet en ... Drašković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Partizan Surdulica 0:1

17e minuut.
Bezbradica rent richting de bal. Ignjatov rent richting de bal. Ražnatić is nu in balbezit. Ignjatov verovert de bal door een tackle van achteren. Ignjatov schiet op doel. Drašković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Milović onderschept slim de pass. Milović geeft een lange en hoge pass. Ignjatov rent richting de bal. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Partizan Surdulica 0:2

39e minuut.
Inworp. Pantović met een snelle inworp. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mandžo de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ražnatić is nu in balbezit. Tadić onderschept slim de pass. Tadić met een sublieme pass. Ignjatov is nu in balbezit. Ignjatov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 64%, Partizan Surdulica 36%.
Vukovi - Partizan Surdulica 0:2

47e minuut.
Vojvoda rent richting de bal. Bezbradica verovert de bal door een tackle van achteren. Bezbradica met een sublieme pass. Mandžo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandžo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Vojvoda met de inworp. Divljak rent richting de bal. Divljak geeft een lange en hoge pass. Ignjatov springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Milinković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bregović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ljubisavljević met een harde bal richting middenveld. Tadić kopt de bal weg. Vojvoda rent richting de bal. Bezbradica onderschept slim de pass. Bezbradica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ražnatić probeert naar een medespeler te passen. Mandžo rent richting de bal. Mandžo passt de bal met de wreef. Bezbradica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vukovi - Partizan Surdulica 1:2

81e minuut.
Nenadić is nu in balbezit. Vojvoda rent richting de bal. Vojvoda passt de bal zonder na te denken. Mandžo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandžo draait met de bal, schiet en ... Ljubisavljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezbradica is nu in balbezit. Balabanović is nu in balbezit. Nenadić rent richting de bal. Nenadić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vukovi 36%, Partizan Surdulica 64%.
Vukovi - Partizan Surdulica 1:2