Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudar Ljig Partizan Kosjerić
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Obrenović is nu in balbezit. Vasiljević onderschept slim de pass. Pekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Kosjerić 1:0

9e minuut.
Ožegović is nu in balbezit. Pekarić begaat een overtreding. Ožegović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ožegović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šupić is nu in balbezit. Velikić verovert de bal door een tackle van achteren. Velikić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vulić geeft de bal voor. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarić rent richting de bal. Obrenović rent richting de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Kosjerić 2:0

13e minuut.
Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ožegović geeft de bal voor. Šupić rent richting de bal. Velikić verovert de bal door een tackle van achteren. Velikić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Obrenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ožegović rent richting de bal. Obrenović verovert de bal door een tackle van achteren. Obrenović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Vasiljević de bal onder controle te krijgen. Krumpirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ševo probeert naar een medespeler te passen. Divac heeft problemen om de bal te vangen. Divac passt de bal zonder na te denken. Velikić is nu in balbezit. Velikić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vulić verovert de bal door een tackle van achteren. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vulić zijn tegenspeler op de grond. Vulić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vulić met een sublieme pass. Pekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarić verovert de bal door een tackle van achteren. Pekarić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudar Ljig - Partizan Kosjerić 3:0

37e minuut.
Pekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekarić speelt de bal door. Bošković rent richting de bal. Obrenović onderschept slim de pass. Obrenović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vulić probeert naar een medespeler te passen. Pekarić rent richting de bal. Pekarić speelt de bal door. Obrenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 44%, Partizan Kosjerić 56%.
Rudar Ljig - Partizan Kosjerić 3:0

64e minuut.
Pekarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrenović is nu in balbezit. Pekarić is nu in balbezit. Pekarić schiet op doel. Krumpirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ševo probeert naar een medespeler te passen. Vulić is nu in balbezit. Vulić passt de bal met de wreef. Velikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velikić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Velikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Velikić passt de bal in één keer door. Vulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divac verovert de bal door een tackle van achteren. Divac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Damjanić geeft een lange en hoge pass. Crnjanski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obrenović de bal. Obrenović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudar Ljig 41%, Partizan Kosjerić 59%.
Rudar Ljig - Partizan Kosjerić 3:0