Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zarzynanie Leinster Team
343 Tactiek Fade
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.4 gemiddelde waardering 48.1
weak Schieten excellent
poor Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Colleary kan de bal niet met de borst controleren. Mrkić is nu in balbezit. Colleary onderschept slim de pass. Colleary draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:1

10e minuut.
Moloney kan de bal niet met de borst controleren. Moszkiewicz onderschept slim de pass. Moszkiewicz met een sublieme pass. Matlocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matlocha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Colleary kopt de bal weg. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton begaat een overtreding. Bermúdez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bermúdez kan niet meer verder spelen. Hegarty komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Żółw de bal onder controle te krijgen. McEneaney rent richting de bal. Bertarello begaat een overtreding. McEneaney is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dale komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
McEneaney rent richting de bal. McEneaney passt de bal met de wreef. Colleary is nu in balbezit. Colleary schiet op doel. Ruperti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Shelton geeft een lange en hoge pass. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Parratt geeft een lange en hoge pass. Colleary kopt de bal weg. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:2

17e minuut.
Inworp. Shelton met de inworp. Colleary is nu in balbezit. Colleary probeert de bal met de borst te controleren. Colleary haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:3

19e minuut.
McEneaney is nu in balbezit. McEneaney passt de bal met de wreef. Dale geeft een lange en hoge pass. Colleary is nu in balbezit. Colleary haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:4

20e minuut.
Matlocha rent richting de bal. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bertarello de bal. Colleary is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:5

21e minuut.
Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. McEneaney onderschept slim de pass. McEneaney met een sublieme pass. Shelton is nu in balbezit. Shelton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hegarty probeert naar een medespeler te passen. Foy rent richting de bal. Foy passt de bal in één keer door. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney schiet op doel. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Matlocha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McEneaney met een snelle inworp. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Żółw onderschept slim de pass. Żółw geeft de bal voor. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:6

41e minuut.
Finnan geeft een lange en hoge pass. Matlocha rent richting de bal. Dale onderschept slim de pass. Dale geeft een lange en hoge pass. Colleary maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Moloney speelt de bal door. Klungelig pakt Revolta de bal. McEneaney met een sublieme pass. Colleary rent richting de bal. Colleary draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Doeltrap. Norman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 67%, Leinster Team 33%.
zarzynanie - Leinster Team 0:6

52e minuut.
Matlocha verovert de bal door een tackle van achteren. Matlocha geeft de bal voor. Żółw kopt de bal weg. Colleary rent richting de bal. Colleary schiet op doel. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shelton rent richting de bal. Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Dale kopt de bal weg. Colleary is nu in balbezit. Colleary draait met de bal, schiet en ... Ruperti bokst de bal weg. Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw probeert naar een medespeler te passen. Shelton is nu in balbezit. Shelton schiet op doel. De bal raakt de paal. Ruperti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Shelton rent richting de bal. Shelton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shelton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt McEneaney de bal. Colleary is nu in balbezit. Colleary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dale kopt de bal weg. Żółw met een sublieme pass. Hegarty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shelton rent richting de bal. Shelton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dale geeft de bal voor. Colleary kopt de bal weg. Klungelig pakt Shelton de bal. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Żółw met een sublieme pass. Colleary is nu in balbezit. Colleary haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mrkić speelt de bal door. Matlocha rent richting de bal. Matlocha passt de bal in één keer door. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Parratt is nu in balbezit. Parratt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colleary de bal. Colleary haalt uit met een fantastische trap. Ruperti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:7

64e minuut.
Tebar probeert naar een medespeler te passen. Matlocha probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz is nu in balbezit. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Ruperti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:8

65e minuut.
Rduch speelt de bal door. Fairley rent richting de bal. Colleary verovert de bal door een tackle van achteren. Colleary schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hegarty geeft de bal voor. Dale met een sublieme pass. Klungelig pakt McEneaney de bal. McEneaney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:9

76e minuut.
Bertarello rent richting de bal. Doeltrap. Bertarello met een harde bal richting middenveld. Żółw kopt de bal weg. Dale geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Moloney geeft de bal voor. Bertarello heeft problemen om de bal te vangen. Colleary is nu in balbezit. Colleary schiet op doel. Ruperti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:10

84e minuut.
Moszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Amaral probeert naar een medespeler te passen. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dale probeert naar een medespeler te passen. Colleary is nu in balbezit. Shelton rent richting de bal. Shelton schiet op doel. Ruperti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zarzynanie - Leinster Team 0:11

90e minuut.
Moloney geeft een lange en hoge pass. Shelton rent richting de bal. Shelton geeft de bal voor. McEneaney heeft problemen om de bal te vangen. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zarzynanie 84%, Leinster Team 16%.
zarzynanie - Leinster Team 0:11