Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC&FC VNSuperStar
moja Tactiek new
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 38.3
outstanding Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Barriscale is nu in balbezit. Barriscale geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 1:0

6e minuut.
Cody geeft een hoge lob. Nora kopt de bal weg. Klungelig pakt Palagyi de bal. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dini passt de bal in één keer door. Nora is nu in balbezit. Nora passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện bokst de bal weg. Daar is Cordeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Spaul speelt de bal door. Nora kopt de bal weg. Leonard probeert de bal met de borst te controleren. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Dini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dini speelt de bal door. Cordeiro is nu in balbezit. Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 2:0

17e minuut.
Fitzgibbon passt de bal zonder na te denken. Geoghegan probeert naar een medespeler te passen. Lagaditis met een sublieme pass. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện bokst de bal weg.

22e minuut.
Morientes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chraniotis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nora rent richting de bal. Nora geeft een lange en hoge pass. Gia Thiện kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 3:0

31e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Cordeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeiro draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 4:0

35e minuut.
Barriscale onderschept slim de pass. Barriscale geeft de bal voor. Cody is nu in balbezit. Cordeiro onderschept slim de pass. Cordeiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 5:0

38e minuut.
Dini passt de bal met de wreef. Yarəliyev rent richting de bal. Leonard is nu in balbezit. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 25%, VNSuperStar 75%.
AC&FC - VNSuperStar 5:0

46e minuut.
Butorac rent richting de bal. Butorac passt de bal zonder na te denken. Daar is Leonard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 6:0

55e minuut.
Chraniotis rent richting de bal. Chraniotis met een sublieme pass. Yarəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev schiet op doel. Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 7:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chraniotis met de inworp. Nora rent richting de bal. Nora geeft een hoge lob. Cordeiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lagaditis onderschept slim de pass. Lagaditis met een sublieme pass. Dini rent richting de bal. Dini geeft de bal voor. Yarəliyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC&FC - VNSuperStar 8:0

60e minuut.
Eastel komt het veld opgelopen. Creighan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dini passt de bal zonder na te denken. Eastel rent richting de bal. Morientes is nu in balbezit. Guinan onderschept slim de pass. Guinan draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Guinan probeert naar een medespeler te passen. King heeft problemen om de bal te vangen. King probeert naar een medespeler te passen. Creighan rent richting de bal. Creighan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chraniotis is nu in balbezit. Chraniotis passt de bal met de wreef. Guinan probeert naar een medespeler te passen. Eastel rent richting de bal. Eastel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC&FC 30%, VNSuperStar 70%.
AC&FC - VNSuperStar 8:0