Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monkeyhangers FC Leinster Team
442 Tactiek Fade
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten very good
weak Passen solid
good Verdedigen weak


3e minuut.
Hederman geeft de bal voor. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney passt de bal zonder na te denken. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:1

9e minuut.
Shelton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rooney rent richting de bal. Rooney passt de bal zonder na te denken. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Christopher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt probeert naar een medespeler te passen. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Carleton bokst de bal weg.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Carleton de bal onder controle te krijgen. Spellacy rent richting de bal. Shelton verovert de bal door een tackle van achteren. Shelton geeft een hoge lob. Carsley probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal in één keer door. Parratt probeert naar een medespeler te passen. McEneaney rent richting de bal. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Carleton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:2

27e minuut.
Barden geeft een hoge lob. Moloney speelt de bal door. Klungelig pakt McEneaney de bal. Rooney is nu in balbezit. Rooney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:3

28e minuut.
Inworp. Spellacy met een snelle inworp. Deans is nu in balbezit. Deans haalt uit met een fantastische trap. Elce maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Parratt geeft een hoge lob. Jagannathan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moloney speelt de bal door. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:4

37e minuut.
Rushe met een harde bal richting middenveld. Parratt kopt de bal weg. Christopher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Carleton trapt de bal weg. Parratt kopt de bal weg. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Rooney heeft problemen om de bal te vangen. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Carleton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Norman komt het veld opgelopen. Reimels komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 83%, Leinster Team 17%.
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:4

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagannathan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moloney rent richting de bal. Elce verovert de bal door een tackle van achteren. Elce geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Norman trapt de bal weg van het doel. Moloney kan de bal niet met de borst controleren. Moloney speelt de bal door. Shelton is nu in balbezit. Shelton draait met de bal, schiet en ... Carleton bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rushe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parratt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Finnan is nu in balbezit. Elce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finnan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Finnan met een snel genomen vrije trap. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Carleton bokst de bal weg.

61e minuut.
Parratt kopt de bal weg. Moloney rent richting de bal. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Shelton heeft problemen om de bal te vangen. Shelton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Foy onderschept slim de pass. Foy geeft een lange en hoge pass. Rushe is nu in balbezit. McEneaney onderschept slim de pass. McEneaney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Christopher passt de bal met de wreef. Chawla is nu in balbezit. Met opzet legt Parratt zijn tegenspeler op de grond. Parratt krijgt een gele kaart. Chawla wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Parratt passt de bal in één keer door. Moloney bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloney met een sublieme pass. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Moloney onderschept slim de pass. Moloney geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barden de bal. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap. Carleton bokst de bal weg.

90e minuut.
Chawla passt de bal met de wreef. Jagannathan bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Finnan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monkeyhangers FC 75%, Leinster Team 25%.
Monkeyhangers FC - Leinster Team 0:4