Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuam FC Leinster Team
5-2-3_Def Tactiek Fade
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 47
incredible Schieten good
formidable Passen good
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. Walczyk geeft een hoge lob. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen schiet op doel. Bresani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 1:0

4e minuut.
Koky passt de bal in één keer door. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Bresani bokst de bal weg.

5e minuut.
McEneaney rent richting de bal. Koky onderschept slim de pass. Koky geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Koky passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen heeft problemen om de bal te vangen. Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens schiet op doel. Bresani bokst de bal weg.

15e minuut.
Montalvan speelt de bal door. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... Bresani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Barón geeft een hoge lob. Hofkens kopt de bal weg. Daar is Fisher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 2:0

23e minuut.
Abenoza passt de bal met de wreef. Koky is nu in balbezit. Koky passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bresani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Abenoza geeft de bal voor. Foy kopt de bal weg. Walczyk geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bresani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Foy heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens rent richting de bal. Hofkens passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Abenoza rent richting de bal. Abenoza geeft een lange en hoge pass. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 3:0

36e minuut.
Abenoza passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen passt de bal met de wreef. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens haalt uit met een fantastische trap. Bresani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Walczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Hofkens de bal. Hofkens passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... Bresani bokst de bal weg. Daar is Finnan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 4:0

43e minuut.
Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Rumi rayen is nu in balbezit. Foy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumi rayen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rumi rayen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Koky verovert de bal door een tackle van achteren. Koky probeert naar een medespeler te passen. Abenoza met een sublieme pass. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Bresani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuam FC 30%, Leinster Team 70%.
Tuam FC - Leinster Team 4:0

46e minuut.
Norman komt het veld opgelopen. Parratt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Long komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Abenoza passt de bal in één keer door. Montalvan rent richting de bal. Montalvan geeft een lange en hoge pass. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hofkens kopt de bal weg. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Fisher rent richting de bal. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel. Norman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Montalvan kopt de bal weg. Koky met een sublieme pass. Klungelig pakt Rumi rayen de bal. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Norman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 5:0

60e minuut.
Finnan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koky met de inworp. Abenoza is nu in balbezit. Abenoza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hofkens rent richting de bal. Hofkens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 6:0

62e minuut.
Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk passt de bal in één keer door. Rumi rayen rent richting de bal. Rumi rayen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Koky is nu in balbezit. Koky passt de bal in één keer door. Walczyk probeert naar een medespeler te passen. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Akman is nu in balbezit. Akman geeft een hoge lob. Fisher kopt de bal weg. Hofkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Montalvan speelt de bal door. Koky is nu in balbezit. Koky passt de bal met de wreef. Daar is Rumi rayen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. Norman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hofkens heeft problemen om de bal te vangen. Hofkens probeert naar een medespeler te passen. Finnan is nu in balbezit. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Koky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bangsgaard is nu in balbezit. Abenoza onderschept slim de pass. Abenoza geeft de bal voor. Rumi rayen krijgt zijn hoofd ertegen. Norman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Foy kopt de bal weg. Koky heeft problemen om de bal te vangen. Koky passt de bal zonder na te denken. Rumi rayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumi rayen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hofkens passt de bal in één keer door. Rumi rayen rent richting de bal. Foy is nu in balbezit. Rumi rayen onderschept slim de pass. Rumi rayen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
McEneaney is nu in balbezit. Montalvan verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan geeft de bal voor. Rumi rayen is nu in balbezit. Rumi rayen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Finnan heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koky zal de hoekschop nemen. Hofkens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuam FC - Leinster Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuam FC 33%, Leinster Team 67%.
Tuam FC - Leinster Team 7:0