Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar Leinster Team
new Tactiek Fade
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.2 gemiddelde waardering 51.5
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


10e minuut.
Gia Thiện speelt de bal door. Quigley met een sublieme pass. Reynolds probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Keogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Keogh schiet op doel. Bresani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Morientes onderschept slim de pass. Morientes probeert naar een medespeler te passen. Butorac rent richting de bal. Butorac geeft een lange en hoge pass. Keogh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dale geeft de bal voor. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary verovert de bal door een tackle van achteren. Colleary schiet op doel. Gia Thiện probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Leinster Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 51%, Leinster Team 49%.
VNSuperStar - Leinster Team 0:1

46e minuut.
Norman komt het veld opgelopen. Leonard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Geoghegan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Keogh is nu in balbezit. Foy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keogh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quigley legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Norman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VNSuperStar - Leinster Team 1:1

56e minuut.
Klungelig pakt Geoghegan de bal. Fisher verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Colleary rent richting de bal. Colleary haalt uit met een fantastische trap. Gia Thiện verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Leinster Team 1:2

60e minuut.
Dale probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geoghegan. Dale raakt geblesseerd tijdens het duel. Fisher met een snel genomen vrije trap. Cody kopt de bal weg. Dale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quigley kopt de bal weg. Moloney rent richting de bal. Moloney passt de bal met de wreef. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Dale verovert de bal door een tackle van achteren. Dale geeft een lange en hoge pass. Cody probeert de bal aan de voet te houden. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Leinster Team 1:3

69e minuut.
Morientes verovert de bal door een tackle van achteren. Morientes geeft de bal voor. Dale speelt de bal door. McEneaney rent richting de bal. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colleary bereikt de bal nog maar net als eerste. Colleary draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Norman probeert naar een medespeler te passen. Dale kopt de bal weg. Klungelig pakt Geoghegan de bal. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Finnan geeft een hoge lob. Inworp. Quinlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quigley geeft een hoge lob. Moloney probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Shelton rent richting de bal. Shelton passt de bal in één keer door. Colleary rent richting de bal. Colleary haalt uit met een fantastische trap. Morientes probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Klungelig pakt Cody de bal. McEneaney bereikt de bal nog maar net als eerste. McEneaney draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Colleary rent richting de bal. Colleary schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Leinster Team 1:4

83e minuut.
Shelton geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert McEneaney de bal onder controle te krijgen. Colleary rent richting de bal. Colleary draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Moloney geeft een hoge lob. Colleary kopt de bal weg. McEneaney is nu in balbezit. McEneaney draait met de bal, schiet en ... Gia Thiện werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Leinster Team 1:5

89e minuut.
Colleary passt de bal in één keer door. Shelton is nu in balbezit. Shelton probeert naar een medespeler te passen. Colleary is nu in balbezit. Colleary schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 66%, Leinster Team 34%.
VNSuperStar - Leinster Team 1:5