Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool Caroline
Jürgen Tactiek 433CAZ
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.2 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
weak Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Dealhunty passt de bal zonder na te denken. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm probeert naar een medespeler te passen. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ochoa trapt de bal weg van het doel. Chung kopt de bal weg. Cortez rent richting de bal. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hanefel geeft de bal voor. Dealhunty kopt de bal weg. Barfitov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Vlajković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm passt de bal in één keer door. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Goor geeft een lange en hoge pass. Daar is Hanefel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ochoa niet meer kan verder spelen. Blanche komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Chung is nu in balbezit. Chung speelt de bal door. Bruzdewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Vlajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goor probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Chung de bal. Ryabushkin begaat een overtreding. Chung raakt geblesseerd tijdens het duel. Chung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruzdewicz springt en kopt de bal. Vlajković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Dealhunty rent richting de bal. da Silva Barros onderschept slim de pass. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm geeft een hoge lob. Bruzdewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 62%, Caroline 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liverpool - Caroline 0:0

72e minuut.
Sturm speelt de bal door. Klungelig pakt Chung de bal. Chung passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Cortez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool - Caroline 0:1

84e minuut.
Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves is nu in balbezit. Ribarov begaat een overtreding. Ribarov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 74%, Caroline 26%.
Liverpool - Caroline 0:1