Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magnificent Rovers Leinster Team
Normal Tactiek Fade
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 38.3
zwak Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Moloney met een snelle inworp. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton passt de bal zonder na te denken. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw probeert naar een medespeler te passen. Weigall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:1

13e minuut.
Finnan onderschept slim de pass. Finnan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lyons de bal. Moloney geeft een lange en hoge pass. Long maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton verovert de bal door een tackle van achteren. Shelton passt de bal in één keer door. Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Long de bal. Weigall is nu in balbezit. Moloney speelt de bal door. Shelton rent richting de bal. Shelton draait met de bal, schiet en ... Meier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Weigall verovert de bal door een tackle van achteren. Weigall probeert naar een medespeler te passen. McCauley heeft problemen om de bal te vangen. Żółw is nu in balbezit. Żółw geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Weigall geeft een hoge lob. Foy bereikt de bal nog maar net als eerste. Foy met een sublieme pass. Shelton is nu in balbezit. Shelton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:2

30e minuut.
McCauley is nu in balbezit. Moloney verovert de bal door een tackle van achteren. Moloney geeft een hoge lob. Long is nu in balbezit. Long schiet op doel. Meier bokst de bal weg.

31e minuut.
Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw passt de bal zonder na te denken. Lyons is nu in balbezit. Long verovert de bal door een tackle van achteren. Long haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Schaunig is nu in balbezit. Weigall is nu in balbezit. Long tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Long krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Weigall heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Rodriguez rent richting de bal. Weigall begaat een overtreding. Weigall krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Parratt kopt de bal weg. Moloney is nu in balbezit. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap. Meier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Foy verovert de bal door een tackle van achteren. Foy speelt de bal door. Moloney probeert naar een medespeler te passen. Shelton heeft problemen om de bal te vangen. Shelton schiet op doel. Meier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificent Rovers 75%, Leinster Team 25%.
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:2

46e minuut.
Norman komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Moloney kopt de bal weg. Daar is Heary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shelton bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
McCauley heeft problemen om de bal te vangen. Moloney speelt de bal door. Rodríguez Rodriguez is nu in balbezit. Rodríguez Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:3

57e minuut.
Moloney met een sublieme pass. Long heeft problemen om de bal te vangen. Long passt de bal met de wreef. Shelton rent richting de bal. Shelton haalt uit met een fantastische trap. Meier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Meier met een sublieme pass. Moloney kopt de bal weg. Moloney speelt de bal door. Rodríguez Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Rodriguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Moloney is nu in balbezit. Moloney met een sublieme pass. Heary heeft problemen om de bal te vangen. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shelton is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Shelton neemt de hoekschop. Daar is Rodríguez Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Rodriguez haalt uit met een fantastische trap. Meier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:4

84e minuut.
Inworp. Żółw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moloney geeft de bal voor. Shelton is nu in balbezit. Shelton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Weigall speelt de bal door. Klungelig pakt Reynolds de bal. Reynolds geeft een hoge lob. Rodríguez Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Rodriguez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Hepburn probeert naar een medespeler te passen. Moloney speelt de bal door. Daar is Shelton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Long rent richting de bal. Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magnificent Rovers 77%, Leinster Team 23%.
Magnificent Rovers - Leinster Team 0:5