Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acid Bulls Combative Bears
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Irwin is nu in balbezit. Brereten verovert de bal door een tackle van achteren. Brereten passt de bal met de wreef. Gill is nu in balbezit. Gill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Farren rent richting de bal. Farren speelt de bal door. Matthews speelt de bal door. Gill is nu in balbezit. Gill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acid Bulls - Combative Bears 0:1

14e minuut.
Irwin rent richting de bal. Brereten verovert de bal door een tackle van achteren. Gill rent richting de bal. Gill haalt uit met een fantastische trap. Ryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Irwin geeft de bal voor. Farren rent richting de bal. King verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrill bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acid Bulls - Combative Bears 1:1

40e minuut.
Rooney passt de bal met de wreef. Lawlor rent richting de bal. Lawlor passt de bal met de wreef. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill draait met de bal, schiet en ... MacGinnis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Acid Bulls - Combative Bears 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 36%, Combative Bears 64%.
Acid Bulls - Combative Bears 2:1

60e minuut.
Boxall geeft de bal voor. Inworp. Matthews zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gill rent richting de bal. Gill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Brereten is nu in balbezit. Gill rent richting de bal. Irwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irwin krijgt een gele kaart. Gill moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gill kan niet meer verder spelen. Denning komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Reddy is nu in balbezit. Lawlor rent richting de bal. Kiely maakt een afschuwelijke overtreding. Kiely is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lawlor raakt geblesseerd tijdens het duel. Lawlor met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Holmes geeft een hoge lob. Daar is Ivy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. Ryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acid Bulls - Combative Bears 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 55%, Combative Bears 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acid Bulls - Combative Bears 2:2