Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrecklersi FC Galway
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Adams rent richting de bal. Edwards onderschept slim de pass. Edwards passt de bal in één keer door. Daar is Salmon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmon schiet op doel. Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Burgess verovert de bal door een tackle van achteren. Burgess geeft een hoge lob. McKeever kopt de bal weg. Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards schiet op doel. Constable verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Durkan verovert de bal door een tackle van achteren. Durkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Hederman de bal. Dykes rent richting de bal. Dykes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Thwaites onderschept slim de pass. Edwards rent richting de bal. Edwards passt de bal zonder na te denken. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal zonder na te denken. Salmon is nu in balbezit. Salmon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Constable probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Constable met een sublieme pass. Burgess controleert de bal met de borst. Met opzet legt Kiely zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kiely moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kiely schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 65%, FC Galway 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrecklersi - FC Galway 0:0

47e minuut.
Flanaghan kopt de bal weg. Inworp. McDonnell met een snelle inworp. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Constable maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Salmon rent richting de bal. Salmon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tungate met de inworp. Ryan geeft een lange en hoge pass. Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmon schiet op doel. Constable probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - FC Galway 0:1

66e minuut.
Salmon is nu in balbezit. Clohessy onderschept slim de pass. Met opzet legt Edwards zijn tegenspeler op de grond. Edwards krijgt een gele kaart. Clohessy raakt geblesseerd tijdens het duel. Clohessy met een snel genomen vrije trap. Daar is Eriksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durkan is nu in balbezit. Durkan draait met de bal, schiet en ... Anderson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrecklersi - FC Galway 1:1

81e minuut.
Hederman neemt de hoekschop. Folan kopt de bal weg. Durkan rent richting de bal. Durkan schiet op doel. Eriksson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - FC Galway 2:1

90e minuut.
Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes passt de bal zonder na te denken. Durkan is nu in balbezit. Durkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrecklersi - FC Galway 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrecklersi 39%, FC Galway 61%.
Wrecklersi - FC Galway 3:1