Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acid Bulls CAFC Stones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kenny geeft een lange en hoge pass. Berrigan kopt de bal weg. Ivy heeft problemen om de bal te vangen. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

30e minuut.
Treanor bereikt de bal nog maar net als eerste. Crandley is nu in balbezit. King begaat een overtreding. King krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rooney is nu in balbezit. Rooney met een sublieme pass. Dodrill is nu in balbezit. Dodrill schiet op doel. Heffernan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Irwin is nu in balbezit. King is nu in balbezit. King passt de bal in één keer door. Dodrill rent richting de bal. Dodrill draait met de bal, schiet en ... Brereten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 35%, CAFC Stones 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acid Bulls - CAFC Stones 0:0

59e minuut.
Kenny rent richting de bal. Reddy onderschept slim de pass. Reddy geeft een hoge lob. Dodrill krijgt zijn hoofd ertegen. Brereten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Irwin geeft een hoge lob. Crandley rent richting de bal. Crandley met een sublieme pass. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap. Ryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Diffley bereikt de bal nog maar net als eerste. Diffley geeft een hoge lob. Inworp. Rooney met de inworp. King geeft een lange en hoge pass. Brereten bokst de bal weg. Dodrill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acid Bulls - CAFC Stones 1:0

77e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrigan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van King. King krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Klungelig pakt Lawlor de bal. Crandley is nu in balbezit. Lawlor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawlor krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Crandley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Treanor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Berrigan rent richting de bal. Berrigan passt de bal in één keer door. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... Ryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Crandley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor met een sublieme pass. Klungelig pakt Berrigan de bal. Berrigan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Irwin met een sublieme pass. Klungelig pakt Lawlor de bal. Lawlor probeert naar een medespeler te passen. Dodrill rent richting de bal. Dodrill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acid Bulls 46%, CAFC Stones 54%.
Acid Bulls - CAFC Stones 1:0