Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeczkiFC Devops Collab
Normal Tactiek Guardiola
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.9 gemiddelde waardering 28.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Toppmöller onderschept slim de pass. Clare schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toppmöller raakt geblesseerd tijdens het duel. Mack wilt de vrije trap nemen. Daar is Dean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reilly is nu in balbezit. Reilly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Heffernan heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

23e minuut.
Dale speelt de bal door. O`Connor kopt de bal weg. Dean is nu in balbezit. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Hogan verovert de bal door een tackle van achteren. Hogan probeert naar een medespeler te passen. Freyne is nu in balbezit. Freyne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Toppmöller bereikt de bal nog maar net als eerste. Gill onderschept slim de pass. Gill geeft een hoge lob. Fay is nu in balbezit. Fay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 62%, Devops Collab 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MordeczkiFC - Devops Collab 0:0

50e minuut.
Treacy met een snelle inworp. Reilly kan de bal niet met de borst controleren. Reilly speelt de bal door. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean haalt uit met een fantastische trap. Dale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly speelt de bal door. Toppmöller is nu in balbezit. Toppmöller draait met de bal, schiet en ... Dale werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeczkiFC - Devops Collab 0:1

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hogan zal de hoekschop nemen. Freyne heeft problemen om de bal te vangen. Dully is nu in balbezit. Dully schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeczkiFC 53%, Devops Collab 47%.
MordeczkiFC - Devops Collab 0:1