Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oranges Records Furious Ramblers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 20.9
good Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
O`Connor is nu in balbezit. Buława onderschept slim de pass. Whelan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buława is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delap legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. McCann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Oranges Records - Furious Ramblers 1:0

13e minuut.
Mcmillan speelt de bal door. Delap rent richting de bal. Buława is nu in balbezit. Buława schiet op doel. Whelan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tobin passt de bal zonder na te denken. Joyce heeft problemen om de bal te vangen. Joyce passt de bal met de wreef. O`Connor rent richting de bal. O`Connor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Christie trapt de bal weg. Delap kopt de bal weg. Daar is Morley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Carthy speelt de bal door. Fitchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buława verovert de bal door een tackle van achteren. Buława draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Brunton rent richting de bal. Morley verovert de bal door een tackle van achteren. Morley passt de bal met de wreef. Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Tobin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Morley kopt de bal weg. Klungelig pakt Tobin de bal. Brunton rent richting de bal. Brunton passt de bal zonder na te denken. Mcmillan geeft de bal voor. McCann bokst de bal weg.

34e minuut.
McGovern speelt de bal door. Brunton rent richting de bal. Brunton passt de bal in één keer door. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carleton is nu in balbezit. Carleton geeft een hoge lob. Daar is Scully, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Brunton met een sublieme pass. Hines bereikt de bal nog maar net als eerste. Hines passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buława de bal. Buława schiet op doel. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Tobin kopt de bal weg. Klungelig pakt Carthy de bal. Buława bereikt de bal nog maar net als eerste. Buława schiet op doel. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oranges Records - Furious Ramblers 2:0

45e minuut.
O`Connor speelt de bal door. Popocatepetl is nu in balbezit. Popocatepetl geeft de bal voor. Tobin is nu in balbezit. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Records 58%, Furious Ramblers 42%.
Oranges Records - Furious Ramblers 2:0

50e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Morley is nu in balbezit. Morley probeert naar een medespeler te passen. Tobin is nu in balbezit. Tobin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Carleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carleton met een sublieme pass. Brunton speelt de bal door. Buława rent richting de bal. Buława schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Donavan met een snelle inworp. Popocatepetl controleert de bal met de borst. Popocatepetl speelt de bal door. O`Connor geeft een lange en hoge pass. Daar is Tobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Daar is Delap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carleton is nu in balbezit. Carleton passt de bal in één keer door. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Popocatepetl is nu in balbezit. Hines begaat een overtreding. Popocatepetl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. O`Connor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Horgan de bal. Tobin is nu in balbezit. Tobin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mcmillan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcmillan speelt de bal door. Buława bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Delap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Records 57%, Furious Ramblers 43%.
Oranges Records - Furious Ramblers 2:0